TALLINNASSA

30 joulukuun, 2018

Me vietimme eilen päivää aika extempore-reissulla Tallinnassa. Aamu alkoi heti jännittävissä tunnelmissa, kun olimme tapamme mukaan lähteneet liikkeelle aivan liian myöhään ja pelkäsimme myöhästyvämme laivasta. Muutamien ylimääräisten sydämentykytysten siivittämänä ehdimme kuin ehdimmekin terminaaliin ennen porttien sulkeutumista – huh! Tallinnassa meitä odotti harmaan kolea sää ja sen vuoksi ei tullut ihan hirveästi pyörittyä kaupungilla. Kävimme muutamissa kaupoissa, vanhan kaupungin joulutorilla sekä sitten vielä syömässä ennen kuin starttasimme matkan takaisin kohti Helsinkiä. Kävimme syömässä pihveihin erikoituneessa Pull -nimisessä ravintolassa, joka sijaitsi Rottermannin alueella. Kyseinen rafla oli meille uusi tuttavuus ja eksyttiin sinne Natan suosituksen perusteella, eikä tarvinnut kyllä pettyä. Kannattaa muuten tsekata Natan tekemä kattava listaus Tallinnan ravintoloista, jos satutte vaikka itsekin olemaan sinne päin suuntaamassa. Lista löytyy täältä!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pinja 3 tammikuun, 2019 at 12:13 pm

  Heip! Sulla on aivan ihania kuvia blogissa, käytätkö jotain valmiita presettejä lightroomissa? Jos niin voisit tehdä bisneksen omilla preseteillä 😉

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

  • Reply Janni 6 tammikuun, 2019 at 1:48 pm

   Voi kiiitos! 🙂 Mulla on käytössä VSCO presetit ja niistä sitten muokkaan aina tilanteen mukaan omantyylisen editin. En ehkä koe kuitenkaan, että tästä olisi vielä bisnekseksi omalla kohdallani! 😊

  Leave a Reply