LAUANTAI RINTEESSÄ

6 tammikuun, 2019

Vähän huomaamatta ja ennen kaikkea suunnittelematta tuli vietettyä viikon mittainen tauko blogista. Uusi vuosi on vaihtunut ja hommat ovat lähteneet sen myötä rullaamaan sellaisella tahdilla, että päivät ovat täyttyneet kuin itsestään. On ollut kuvaushommia ja muita juoksevia asioita, joita on pitänyt näin alkuvuodesta hoitaa. Pimeys on tuonut omalla talvisella tavallaan haastetta valokuvaukseen ja kun päivät ovat kuluneet muiden hommien parissa, niin ei ole jäänyt aikaa blogisisällön kuvaamiselle. Onneksi tässä mennään kuitenkin taas koko ajan valoisampaa aikaa kohti ja heti ensi viikolla on muutenkin laitettu kalenteriin taas aikaa blogillekin!

Eilisen lauantaipäivän vietimme kahden ystäväni kanssa Messilässä. Itsehän silloin viime talvena uskaltauduin viidentoista vuoden tauon jälkeen rinteeseen ja se oli ehdottomasti yksi vuoden parhaista jutuista. Jännitti ihan perhanasti, että olisiko se vähäinenkin laskutaitoni ruostunut aivan olemattomiin. Pari ensimmäistä laskua olivat melko kankeita, mutta siitähän se lähti kuitenkin nopeasti taas rullamaan – HUH. Oli ihan selvää, että tänä vuonna homma jatkuu ja mikäli innostus pysyy edelleen yllä, niin voisin mahdollisesti jopa harkita omiin laskukamoihin sijoittamista. Kuten jo viime vuonnakin hehkutin, niin on mahtavaa, että tällä tavalla löysin talvestakin lisää positiivisia puolia (niitä ei nimittäin mielestäni ihan hirveästi ole).

Postauksen kuvituksena kännykkäkuvia eiliseltä laskupäivältä

Eilisen jälkeen innostuksen taso laskettelua kohtaan otti ehdottomasti taas harppauksia ylöspäin ja uusi ajankohta pienelle laskettelureissulle on jo taas kalenterissa. Olen nyt kolme kertaa mennyt suksilla, mutta seuraavaksi ajattelin kokeilla laudan vuokrausta. Muistan, että silloin yläasteella viimeiset laskettelukerrat ennen sitä viidentoista vuoden taukoa tuli laskettua laudalla ja ainakin silloin se tuntui enemmän omalta jutulta. Tämä täytyy selvittää mahdollisimman pian nyt senkin takia, mikäli niitä omia kamoja ajattelin jossain vaiheessa hankkia. Tällaisen sijoituksen kohdalla en missään nimessä halua mitään hutiostosta tai hätiköityjä päätöksiä. Ajattelin myös mahdollisesti etsiä jotain hyväkuntoista käytettyä settiä, joten saa huudella, jos itsellä lojuu nurkissa ylimääräisenä. En tosin vielä tiedä, että etsinkö suksia vai lautaa, mutta se selvitetään varmasti pikimmiten ja siihen mennessä voi kyllä ilmoitella ihan molemmista!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply