HUONO PÄIVÄ VAI SAIRASTA HUUMORIA?

9 tammikuun, 2019

Some on tänään täyttynyt lumifiilistelyistä ja valkea maa on saanut jengin selkeästi hyvälle tuulelle. Voin itse yhtyä tähän ilakointiin ihan täysillä, sillä maisema näyttää tälläkin hetkellä kodin ikkunoista ihailtuna aivan mielettömän kauniilta. Lumityöt tosin odottavat pihalla vielä tekijäänsä, mutta siinäpä onkin meille Joonaksen kanssa hyvä yhteistreeni illaksi. Olin tosin suunnitellut meneväni vielä salillekin tänään, mutta pitää varmaan tunnustella fiiliksiä sitten kolailun jälkeen.. voi olla, että salitreeni siiretään suosiolla huomiselle!

Pakko muuten kertoa, että näitä kuvia eilen ottaessamme joku keski-ikäinen nainen ajoi pyörällä meidän ohitse samalla huutaen, että hän voisi työntää minut alas tuolta sillalta ja tulisi hyvä kuva, kun mätkähtäisin jäihin… Häkellyin tästä hetkeksi ja sen jälkeen huusin vain takaisin, että: ”sepä olisi mukava idea!”. Hänellä oli todennäköisesti ollut huono päivä, mutta en millään usko, että vihaisten kommenttien huutelu tuntemattomille ainakaan parantaa asiaa. Tai sitten tuo heitto oli vain huumoria, mutta ehkä vähän sairasta sellaista..?

Nyt lähden koiran kanssa lenkille nautiskelemaan, tuosta maisemasta ja siitä, kun lumi narskuu kenkien pohjia vasten.

Lähtekää tekin ulos, jos vain mahdollista!

 

– Janni

1 Comment

  • Reply Taina 10 tammikuun, 2019 at 8:43 am

    Sairaita ihmisiä valitettavasti maailmaan mahtuu 🙁 hoitoon ei taida päästä.

  • Leave a Reply