JÄNNITTÄÄ IHAN PIRUSTI

13 tammikuun, 2019

Tänään päästään taas rinteeseen! Suuntaamme ystäväni Hannan kanssa tällä kertaa Vihti Ski Centeriin, jossa ei olla kumpikaan ikinä käyty. Yritettiin kartottaa jotain kivaa paikkaa tässä suht lähellä ja tuo vaikutti ainakin olevan huomattavasti esim. Sipoon Talmaa sekä Porvoon Kokonniemeä isompi paikka. Meikäläinen kokeilee nyt sitä lautaa viidentoista vuoden tauon jälkeen, kuten viime kerralla uhkasin. Jännittää ihan pirusti, mutta en kuitenkaan malttaisi odottaa, että pääsisi jo mäkeen – jeee!! Kuhan nyt pahemmilta haavereilta vältyttäisiin ja homma lähtisi edes jollain tasolla rullaamaan, niin olisin tyytyväinen!

takki Monki // neule Zalando // farkut Dr. Denim // Kengät Timberland

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Liv 14 tammikuun, 2019 at 5:28 am

  Love this cozy winter look!

  Liv

  http://livforstyle.net

  • Reply Janni 14 tammikuun, 2019 at 2:30 pm

   Thank you so much!! 😊

  Leave a Reply