8 x VIIME AIKOJEN PARHAAT JUTUT

16 tammikuun, 2019

1. Aurinko ja sen mukanaan tuoma hyvä fiilis. Aurinko on saatu useampana päivänä ja se on tehnyt ihan mielettömän hyvää. On tullut ulkoiltua ja on ollut ihanaa tehdä päivisin hommia kotona, kun kämppä on kylpenyt auringossa. Niiiin paljon aktiivisempi sekä pirteämpi fiilis!

2. Lumi ❤️ Ulkona näyttää niin uskomattoman kauniilta, että maisemaa tekee mieli ihailla loputtomiin. Yksi kauneimmista näyistä on varmasti lumen peitossa olevat puut ja se, kun aurinko hohkaa niiden läpi!

3. Laskettelu ja pieni edistys lautailuharjoituksissa. Kävimme tosiaan lauantaina ystäväni Hannan kanssa Vihti Ski:ssä laskemassa ja halusin kokeilla lumilautaa ensimmäisen kerran 15 vuoden jälkeen. Homma oli haastavampaa kuin odotin, eivätkä jäiset jyrkät rinteet tehneet treeniä helpommaksi. Homma ei mennyt ihan putkeen ja siitä syystä lähdin heti seuraavana päivänä ottamaan uuden yrityksen Porvoon Kokonniemeen ja hyvä niin, sillä sain toisella yrittämällä heti paljon paremman tatsin. Homma edistyi ja Kokonniemi oli loistava paikka harjoitteluun. Vihdissä tuntui, että olin koko ajan kumossa ja Porvoossa sen sijaan parin tunnin aikana kehitys oli ihan huippu, vaikka itse sanonkin. Hieman kyllä mietitytti alunperin lähteä yksin arkipäivänä töiden jälkeen laskettelemaan, mutta onneksi menin ja jäi huippufiilis!

4. Eilisen illan kaveritreenit ystäväni Mirkan crossfit-salilla. Salin jäsenet saivat siis tuoda oman ystävänsä treeneihin mukaan ja päivän harjoituksena oli superkiva paritreeni. Pääsimme siis Mirkan kanssa yhdessä hikoilemaan ja tykkäsin treenistä tosi paljon. Ilmoitin heti, että tulen mielelläni uudelleenkin messiin!

5. Aamiaisen syömisestä on pikkuhiljaa vihdoin ja viimein muodostumassa minulle kunnon rutiini. Aikaisemmin olen syönyt aamiaista lähinnä vain vapaapäivinä ja viikonloppuisin, mutta viime aikoina aamupala on ollut osa elämääni ihan seitsemänä päivänä viikossa. Tämän on mahdollistanut se, etteivät aamuni ole enää ihan niin aikaisia kuin hetki sitten ja aikaa on aamuisin rutkasti enemmän. Aikaisemmin pyhitin kaiken mahdollisen ajan nukkumiselle ja sen jälkeen hoidin aamutoimet nopeasti ennen kuin ryntäsin töihin. Toivottavasti tämä uusi rutiini säilyisi jatkossakin, vaikka aikaisemmat aamut tulisivatkin takaisin kuvioihin!

6. Mulle iskee aina joulun jälkeen pakottava tarve raikastaa kodin sisustusta ja niin sanotusti karsia kaikkea turhaa. Jotenkin huvittavaa, kun marraskuussa haluaan nimenomaan niin innolla laittaa sitä joulua kotiin sekä hifistellä kaikenmaailman koriste-esineillä ja sitten joulun jälkeen tulee ihan päinvastainen reaktio. Kaikki joulukoristeet sekä muu ylimääräinen on siis työnnetty pikkuhiljaa varastoon odottamaan ensi joulua, kun niitä alkaa taas kummasti marraskuussa kaipaamaan. Koti tuntuu nyt ihanan kevyeltä ja jopa vähän keväiseltä jo! ❤️

7. Lähestyvän talvilomamatkamme suunnittelu. Ollaan lähdössä Joonaksen kanssa helmikuun loppupuolella Sri Lankaan ja vaikka reissu onkin jo lähes kuukauden päästä, niin ollaan vasta nyt alettu kaavailemaan reissusuunnitelmaamme. Pienestä koostaan huolimatta tuolla saarivaltiolla tuntuu olevan ihan mahdoton määrä tarjottavaa ja ollaan yritetty miettiä, että mitä kaikkea haluamme kaksi viikkoa kestävän lomamme aikana tehdä. Emme nimittäin missään nimessä halua olla koko ajan suunapäänä reissaamassa johonkin suuntaan, vaan haluamme varmistaa, että aikaa jää tarpeeksi myös rentoutumiselle – tekemistä ja näkemistä kun keksisi helposti vaikka jokaiselle päivälle. Ihanaa päästä pian lomalle kahdestaan!

8. Ostettiin joskus loppuvuodesta uusi tuplaleveä untuvapeitto kulahtaneen ja ikivanhan peittomme tilalle. Miten ei oltu aikaisemmin tajuttu, että kuinka surkea se vanha peitto olikaan. Nyt tämä uusi peitto on ihanan muhkea, mutta samalla kevyt ja superlämmin. Sänky näyttääkin paljon kutsuvammalta uuden peiton myötä ja ainoa huono puoli on, ettei ihanan ilmavan peitteen alta tekisi mieli kaivautua ylös aamulla ollenkaan!

Ps. Nämä viime torstaina Porvoon Linnamäellä otetut kuvat ovat mun mielestä niiiin kivoja. Iskettiin sattumalta paikalle ihan täydelliseen aikaan, kun iltapäivän aurinko kajasti kauniisti puiden välistä!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply