PARASTA HYÖTYLIIKUNTAA

17 tammikuun, 2019

Meikäläinen vietti juuri noin puolitoista tuntia pihalla lumitöiden parissa – huh mikä savotta. Normaalisti kyseinen homma on meillä miehen heiniä, mutta ajattelin yllättää hänet ja hoitaa kerrankin homman itse, kun kerran satuin olemaan koko päivän kotosalla. Olin urakan jälkeen aivan loppu ja paita oli varmasti ihan yhtä hikinen kuin vaikkapa kymmenen kilometrin juoksulenkin jälkeen. Ei siis todellakaan tarvitse enää tänään lähteä treenaamaan ja laitoinkin homman ihan kunnolla urheilun piikkiin. Lumityöt olivat itse asiassa muutenkin aika kivaa hommaa, kun lumia sai työnnellä ihan rauhassa, eikä esimerkiksi aamulla kauheassa kiireessä ennen töihin lähtöä, kuten yleensä. Niin ja oli äsken kiva sanoa Joonakselle puhelimessa, kun hän jo etukäteen stressasi kotona odottavista lumitöistä, että ne on jo hoidettu – jes!

Tuo kuvissa näkyvä New Balancen huppari on ehdottomasti mun uusi lemppari tällä hetkellä. On nimittäin yllättävän vaikeaa löytää täydellisen mallista rentoa hupparia, jossa kaikkia natsaisi. Tämä kuitenkin täyttää lähes tulkoon kaikki omat kriteerini – kauttaaltaan väljä malli (koko XL), täydellinen harmaan sävy, kengurutasku edessä ja kivan ohut, mutta kuitenkin laadukas materiaali. Monet naisten rennot hupparit ovat muuten istuvuudeltaan väljiä, mutta sitten tuo lantion kohdalla oleva resori  on tehty niin kireäksi, että huppari on päällä mahdollisimman epäimartelevan näköinen kiristyksen osuessa siihen vartalon leveimpään kohtaan. Tämä menee kyllä ehdottomasti taas ensimmäisen maailman ongelmien kategoriaan, mutta tää on kuulkaas tarkka juttu! 😁

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Heini 21 tammikuun, 2019 at 12:58 pm

    Ihana takki, mistä se on? Ja edellisen postauksen aurinkolasit, mikä malli se on? Näytät hyvälle 🙂

    • Reply Janni 21 tammikuun, 2019 at 10:32 pm

      Oi kiitos 🙂 Takki on Weekdaysta ja edellisen postauksen aurinkolasit on RayBanin 3548N!!

    Leave a Reply