IHANA STARTTI UUTEEN VIIKKOON

22 tammikuun, 2019

Vitsit millainen aloitus saatiin eilen siskon kanssa uuteen viikkoon, kun lähdettiin tekemään kunnon lenkki tuolla kirpeässä pakkaskelissä. Ajelin aamulla siskon luo Pyhtäälle ja sieltä suuntasimme heittämään lenkin lähistöllä sijaitsevaan Hevossaareen. Pakkasta oli mittarissa lähelle kahtakymmentä ja aurinko paistoi kirkkaana siniseltä taivaalta. Siskollani on kolme belgianpaimenkoiraa ja napattiin yksi onnekas mukaamme tälle reissulle. Metsän suojassa pakkanen ei tuntunut purevan yhtään niin ärhäkästi ja olin itse asiassa jopa pukeutunut liian lämpimästi, vaikka en alun perin olisi kyllä uskonut sen olevan missään nimessä mahdollista. Ulkona reippailun jälkeen kävimme vielä yhdessä syömässä sekä moikkaamassa isovanhempiamme. Aivan ihana maanantai ja tuntui, että tämä oli juuri sitä, mitä hieman stressaavan loppuviikon jälkeen kaipasinkin!

Nämä maisemat olivat kyllä niin upeat

Toivottavasti myös teillä on lähtenyt viikko liikkeelle kivoissa merkeissä!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply S 25 tammikuun, 2019 at 12:07 am

    Miksi vain yksi koirista pääsi mukaan? 🙂

    • Reply Janni 26 tammikuun, 2019 at 2:29 pm

      En tiedä tarkempaa syytä, että miksi siskoni halusi ottaa tällä kertaa vain yhden koiran mukaan. 😊

    Leave a Reply