ARKTISIA ELÄMYKSIÄ KEMISSÄ

26 tammikuun, 2019

Loppuviikko tuli vietettyä Kemissä pressimatkalla Lumenen kanssa. Oma lähtöni oli pariinkin otteeseen hieman vaakalaudalla kaikkien ikävien sattumusten vuoksi, mutta olen todella onnellinen, että pääsin lopulta reissulle mukaan. Pressimatkan keskeisimpänä teemana oli Lumenen uusi Arktis -tuotesarja, joka lupaa antaa iholle suojaa sekä kosteutusta jokaisena neljänä vuoden aikana myös talvipakkasten kaltaisissa ääriolosuhteissa. Pääsimme siis testaamaan tuotteita ihan täydelliseen ympäristöön, kun Kemissä pakkaslukemat paukkuivat siellä yli kahdessakymmenessä asteessa!

Reiluun vuorokauteen mahtui illallinen Kemin Lumilinnassa -5 asteen pakkasessa, yöpyminen lasiseinäisessä villassa meren rannassa sekä jäänmurtajaristeily. Kyseessä oli siis jälleen kerran ihana ja kokemusrikas reissu, huippuseuralaisista puhumattakaan. Matkan aikana meidän lämpimästä puketumisesta huolehti ihana suomalainen North Outdoor, jolta saimme lämpöiset merinokerrastot, villasukat sekä ylimmässä kuvassa päälläni näkyvät neuleen sekä pipon, jotka ovat myös niin ikään 100% merinovillaa!

Näissä Kemin Lumilinnan lämmitetyissä Villoissa tosiaan yövyimme

Majoitusvaihtoehtoja löytyy myös sitten ihan Lumilinnan puoleltakin ja niissä yöpyminen olisi kyllä varmasti aika mielenkiintoinen kokemus

Illalliskattaus Lumilinnan ravintolassa

Perjantaina vuorossa olikin sitten risteily tositoimista eläkkeelle jääneellä jäänmurtajalaiva Sampolla. Oli supermielenkiintoista päästä tutustumaan jäänmurtajaan ja sen toimintaan. Ohjelmaan kuului myös pelastuspuvussa uiminen jäälohkareiden keskellä hyisessä meressä, mikä taisi jännittää kaikkia aika paljon etukäteen. Koko jengi uskaltautui lopulta veteen ja olipahan tuokin hauska kokemus!

Ihastelimme tätä hellyttävää lohikäärmepukuun sonnustautunutta pientä poikaa jo laivaan noustessamme ❤️ maailman söpöin ja sopi kieltämättä aika täydellisesti yhteiskuvaan Janitan kanssa, kun tyypit omaavat yhtä uniikin ja mahtavan stailin!

Kemi näytti meille kyllä todellakin parastaan – niin upeita talvisia maisemia!

PR-matkan Kemiin tarjosi Lumene.

Täytyy myöntää, ettei niin sanottu talvimatkailu ole aikaisemmin kiinnostanut itseäni juurikaan, mutta viime aikoina mielenkiinto on ehdottomasti herännyt. Olisi mahtavaa toteuttaa joku Lapin reissu lähitulevaisuudessa, kun laskettelukin on alkanut viime aikoina todenteolla kiinnostamaan!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Iina / MouMou 26 tammikuun, 2019 at 9:16 pm

  Lumilinna on huikea! Itse tosin olin vahvasti raskaana yöpyessäni siellä, mutta eipä käytykään sataa kertaa yössä vessassa, kun lämpimästä makuupussista ei meinannut haluta pois edes aamulla. Aamulla oli kupla otsassa.🙈❄️

  • Reply Janni 27 tammikuun, 2019 at 5:58 pm

   Haha voi ei 😀 Joo sitä makuupussia ei kyllä kauheesti kannata availla, ettei lämpö karkaa! Mut oli kyllä upea paikka! 😊

 • Reply Sohvi 4 helmikuun, 2019 at 3:45 pm

  Moikka! Mistä noi toppahousut on?☺️

  • Reply Janni 5 helmikuun, 2019 at 10:47 am

   Stadiumilta ihan sen niiden oman SOC -merkin housut! 🙂 Tosi kivat ja ostettu juuri ennen Kemin matkaa, joten löytyy varmaankin kaupasta!

  Leave a Reply