KREIVIN AIKAAN

29 tammikuun, 2019

Hassua ajatella, että kun tilasin tuon näissä(kin) kuvissa näkyvän takin toissavuonna Zalandolta, niin mietin pitkään, että pitäisinkö vai palauttaisinko sen. Lopulta päätin pitää takin itselläni ja sitä on tullut käytettyä ihan tolkuttoman paljon. Varmasti heittämällä käytetyin talvitakkini viimeisien kahden vuoden ajalla ja jatkuu se on säilynytkin ihan melkein uuden veroisena, joten myös laatunsakin puolesta se on ollut hyvä ostos. Takin alkuperä on varmasti myös yleisin kysymys Instagramin puolella ja se on tosiaan Topshopin parin vuoden takaisesta mallistosta, eikä siis luonnollisesti enää saatavilla, mutta vastaavia on tuntunut viime aikoina olevan kaupat pullollaan!

Näissä kuvissa on muuten jotenkin ihan uskomattoman ihana valo. Napattiin nämä ihan ohimennen Porvoossa yksi päivä matkalla lounastauolle ja satuttiin näköjään tuohon kohdalle ihan kreivin aikaan niin sanotusti. Aurinko pilkisteli kauniisti tuolta talojen kattojen välistä!

takki Topshop // neule Cubus // housut H&M // pipo Samosoe&Samsoe // kengät Timberland // laukku DKNY

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply