VIHDOINKIN SE ON MINUN

30 tammikuun, 2019

 

Olen valehtelematta käynyt varmaan parin kuukauden ajan melkein päivittäin Marimekon nettisivuilla sekä muutamien jälleenmyyjien nettikaupoissa kyttäämässä, että olisiko Aava -nahkalaukkua tullut taas valikoimiin. Kyseistä laukkua oli viime syksyn valikoimissa mustana, mutta ne myytiin loppuun ennen kuin kerkesin kissaa sanoa. harmitti ihan pirusti, sillä olin mennyt tykästymään kyseiseen laukkuun ihan todella palavasti. Tiesin, että näitä on tulossa kevään mallistoon ja siksi aloinkin heti alkuvuodesta kyttäämään, että milloin uusi mallisto droppaa kauppoihin ja nettiin. Kevään uutuuksia on tullut laukkupuolelle tasaiseen tahtiin, mutta ei Aavaa. Australian nettikaupasta löysin sitä pari viikkoa sitten, mutta luonnollisestikaan sieltä ei saa tilattua Suomeen. Olimme sitten viime sunnuntaina ystäväni kanssa Stockalla ja kävelimme Marimekon osaston ohi – tietenkin skannasin heti osaston läpi Aava -laukun toivossa ja olin haljeta ilosta, kun silmiin osui jotain tutun näköistä. Ryntäsin salamana laukkuhyllylle ja siinähän se oli ja vielä toivomassani syvän tummanvihreässä värissä. Eipä tarvinnut paljoa ostopäätöstä jäädä pohtimaan ja loppupäivän kävelinkin Marimekon pahvikassin kanssa tyytyväisenä hymyssä suin!

Tuo mairea hymyni näissä kuvissa kertoo siitä, että olen edelleenkin superfiiliksissä siitä, että olen vihdoin Aava -laukun uusi omistaja. Laukun väri on tosiaan tosi tumma vihreä, vaikka se näyttääkin melkein mustalta kuvissa!

takki Samsoe&Samsoe // neule North Outdoor // farkut Lindex // kengät Timberland // laukku Marimekko

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply