TÄLLÄ VIIKOLLA

2 helmikuun, 2019

Tein lumitöitä pihallamme varmasti enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä – huhhuh!

Näin entistä työkaveria herkullisen lounaan äärellä ja sovittiin heti ensi viikon alulle laskettelutreffit Porvoon Kokonniemeen. Ihanaa päästä taas rinteeseen!

Meinasin jäädä autolla lumikinoksiin jumiin noin sata kertaa, mutta jotenkin onnistuin kuitenkin selviämään kaikista tilanteista kunnialla. Helsingin Kallion kaduilla auton kanssa seikkailu oli torstaina yhtä jännitysnäytelmää!

Vietin kuvauspäivää Saran kanssa Helsingissä ja samalla kävimme testaamassa symppiksen Hey Poke -ravintolan flemarilla. Iso suositus salmon bowlille – tänne tulee varmasti mentyä vielä uudelleen!

Hoidin polvileikkauksesta toipuvaa koiraamme kotona. Viime vuonna raukalta pamahti toisesta polvesta eturistiside ja nyt sama homma uudestaan toisen jalan kanssa. Tällä kertaa toipuminen on sujunut onneksi huomattavasti viime vuotta paremmin!

Tein töitä neljästä eri kahvilasta käsin, mutta en käynyt kertaakaan toimistolla. Tiesin toimistopaikan lunastaessani, ettei Helsingin keskusta ole itselleni todellakaan se optimaalisin paikka, mutta en vielä heitä toivoa sen suhteen, ettenkö kevään edetessä alkaisi viettää sielä enemmän aikaa!

Olin ystävilleni muuttoapuna, kun tyypit pääsivät vihdoinkin muuttamaan uuteen omaan kotiin Helsingin Oulunkylään. ❤️Kämppä on ihana ja sijaintikin vaikuttaa ihan loistavalta. Sanoin jo Joonakselle, että ehkä meidänkin pitäisi muuttaa Ogeliin!

Treenasin kolme kertaa ja huomenna sunnuntaina ajattelin vielä iskeä salille. Niin ihana fiilis, kun treeni on alkanut taas maistua kunnolla!

Katsoin HBO:lta ystäväni suosituksesta Big Little Lies -sarjan koko ensimmäisen kauden. Ihan superkoukuttava ja mielenkiintoisesti rakennettu sarja!

Sain vihdoin aikaiseksi ostaa vaatehuoneeseeni kunnon valaisimen säälittävän katosta roikkuvan hehkulampun tilalle. Nyt pitäisi vielä saada lamppu asennettua kattoon asti!

Kävin Porvoossa testaamassa kaupungin uutta ravintolatulokasta lounaan merkeissä. O.M.B Porvoo vaikuttaa ensi kokeilun perusteella todella raikkaalta lisäykseltä Porvoon ravintolatarjontaan!

Yökyläilin ystävien luona Kotkassa. Perjantai-illan/lauantaiaamun ohjelmaan kuului muun muassa kaksivuotiaan kanssa leikkimistä sekä kirjojen lukua, vauvan ihastelua, Sohvaperunoiden uuden kauden korkkaus, herkuttelua, kuulumisten vaihtoa sekä pari lasillista viiniä.

Tänään aamupäivällä tulin Kotkasta kotiin ja sen jälkeen olemme kauppareissua lukuunottamatta vain ottaneet iisisti kotona. Joonas alkoi juuri valmistelemaan meille meksikolaista illallista ja taidan korkata kohta yhden Coronan. Aion jatkaa samaa toimetonta linjaa loppuillan, sillä huomenna olisi to do -listalla useampikin duunihomma!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat: Sara Vanninen

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kata 2 helmikuun, 2019 at 7:29 pm

  Iiihana takki, mistä mahtaa olla? 🙂

  • Reply Janni 2 helmikuun, 2019 at 11:03 pm

   Filippa K:n takki, jota lainasin Saralta 😊 se on minunkin mielestä IHANA!!

 • Reply Meri 3 helmikuun, 2019 at 1:34 am

  Satutko muistamaan, oliko laukusta Stockalla myös mustaa?

  • Reply Janni 3 helmikuun, 2019 at 9:25 am

   Ei ollut ainakaan viime sunnuntaina! 😊

  Leave a Reply