VALKOISET FARKUT TALVELLA

6 helmikuun, 2019

Olen hieman omaksi yllätykseksenikin käyttänyt tänä talvena valkoisia farkkuja useampaan otteeseen. Olen joskus ollut vahvasti sitä mieltä, että valkoiset farkut kuuluvat kesään ja niiden pitäminen talvella on ollut mielestäni jopa jonkin asteinen ”tyylimoka”. Nyt olen ihastunut tosi kovasti nimenomaan vaaleaan talvipukeutumiseen ja se näyttää jotenkin todella raikkaalta. Viime aikoina on tullut pidettyä usein sellaisia asuja, joissa ei ole ollut yhtäkään mustaa elementtiä, kuten tämä kuvissa näkyväkin. Se on omalla kohdallani todella harvinaista!

Tuli tässä juuri mieleen, että voisin pitkästä aikaa etsiä vuosien takaisia asuja arkistojen syövereistä ja koostaa niistä postauksen. Eli siis tältä samalta ajankohdalta asuja eri vuosilta. Sellaisia tuli tehtyä ennen aika usein, mutta en muista, että milloin olisin viimeksi kasannut sellaista koostetta!

takki Topshop // neule H&M // farkut Lindex // kengät Timberland

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Sofia 7 helmikuun, 2019 at 7:01 am

    Tosi kiva ja raikas asukokonaisuus! 🙂 pitäisi itsekin varmaan ostaa valkoiset farkut kun ne näyttää noin kivalta, jotenkin vaan oon vierastanut sitä väriä farkuissa kun oon niin kova sotkemaan että ne olisi varmasti heti jossain ruoassa tms.. 😀

    • Reply Janni 7 helmikuun, 2019 at 2:41 pm

      Kiitos!! 😊 Onneksi pesukoneet on keksitty! 😁

    Leave a Reply