NYT PITÄÄ NAUTTIA

10 helmikuun, 2019

Täältä tulee eilen vesisateessa otettuja asukuvia. Mulla ei varmasti ole koskaan ollut näin ikävä kunnon pakkaskelejä ja kenkien alla narskuvaa lunta. Pääsin jotenkin niin kovasti talvifiilistelyn makuun, että loska ja lätäköt saisivat pian vaihtua takaisin kauniiseen talvimaisemaan. Lisäksi haluaisin ehdottomasti päästä vielä laskettelurinteeseen ennen reilun viikon päästä starttaavaa Sri Lankan reissua, eikä vesisateessa oikein ole fiilistä laskea. Mikäli säätiedoitteisiin on uskominen, niin pikkupakkaset palaavat ainakin jossain ensi viikon puolessa välissä, joten toivoa on!

Täällä on vietetty taas viikonloppua viime tavoin melko rennosti kotioloissa. Nautiskeltu hyvästä ruoasta, yritetty vähän ulkoilla, pidetty kunnon sarjamaratonia ja tehty vähän töitäkin. Tälle sunnuntaille olisi suunnitteilla ihan perusjuttuja, kuten kodin siivousta, salia ja illalla tietty Selviytyjien toinen jakso. Olen nauttinut valtavasti viime aikoina yrittäjyyden mahdollistamista joustavista aikatauluista ja siitä, että myös arkipäivinä ehtii puuhailla yhtä sun toista, eikä viikonloppuja tarvitse bookata täyteen ohjelmaa. Ennen koin usein jopa paineita siitä, että viikonloppuina piti keretä tekemään kaikkea mahdollista, kun arkena oli niin kiinni niissä samoissa kaavoissa. Nyt pystyn suurimpana osana päivistä aikatauluttaa oman työskentelyn juuri niin kuin itselleni sopii. Olen yrittänyt iskostaa päähäni, että tästä täytyy nyt nautiskella täysillä, sillä tämä tuskin tulee jatkumaan loputtomiin. Ja olen mä nauttinutkin!

takki Zalando (vanha) // neule North Outdoor // housut Only // kengät Timberland // laukku Markberg

 

– Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Eevi 11 helmikuun, 2019 at 9:29 am

  Moikka!

  Haluaisin ihan mielenkiinnosta kysellä, ootko nostamassa jotain ympäristöaiheita esiiin blogissasi? Olisi mielenkiintoista lukea ajatuksiasi liittyen ilmastonmuutokseen ja ekologisuuteen =)

  • Reply Janni 11 helmikuun, 2019 at 9:42 am

   Tämä on ollut paljon mielessä etenkin viime aikoina ja olen miettinyt, että olisiko aihe sellainen, jonka haluaisin nostaa esiin blogissa. En ole vielä tullut tässä pohdinnassa mihinkään tulokseen, mutta kiva kuulla, että myös minun mielipiteeni tästä tärkeästä asiasta herättäisi kiinnostusta 😊 Minulla on ehkä vielä hakusessa se näkökulma, jolta haluaisin tämän asian ottaa esille – yleisellä vai henkilökohtaisemmalla tasolla…? Kiitos kuitenkin ehdotuksesta!

 • Reply EmmaT 13 helmikuun, 2019 at 11:57 am

  Heippa Janni!
  Oon aiemminkin kommentoinu siitä, että tykkäysnappi olisi postauksien perässä kätevä. Halusin myös sanoa vielä, että oletko harkinnut että kommentit tulisivat suoraan näkyviin eivätkä vaatisi hyväksyntää? Tämä lisäisi varmasti kommentointia blogissasi 🙂 Kunhan vaan heittelen ideoita, hyvä blogi on näinkin : D

  • Reply Janni 13 helmikuun, 2019 at 12:33 pm

   Tykkäysnappi on ehdottomasti tulossa – se oli mielessä viimeksi eilen. Kommenttien valvonnasta en halua kyllä luopua 😊 Iso kiitos vinkeistä ja tosiaan tuo tykkäysnappi otetaan työn alle asap! ❤️

 • Reply sg 19 helmikuun, 2019 at 7:31 pm

  Moikka! Oon kehittäny itelleni neuroosin tosta North Outdoorin Kiiruna-villapaidasta, mutten oo uskaltanu tilata sitä sovittamatta 😀 onks sulla minkä koon neule, oon about samaa kokoo ja haluisin et se istuis tolleen samallai heh! Kannattaaks tilaa, onko ollu wörtti? 😀 Kiitos etukäteen!

  • Reply Janni 19 helmikuun, 2019 at 8:23 pm

   Kaikki North Outdoorin tuotteet ovat olleet ainakin omassa käytössä todellakin ”wörttejä” 😊 Löytyy siis useampia ja tuo näissä kuvissa näkyvä villapaita on itseasiassa Kaski -mallia, jota multa löytyykin kolme kappaletta. Tuo vaaleanharmaa on itselläni koossa S, mutta tummanharmaa ja ruosteenvärinen koossa L. Tykkään itse rennosta istuvuudesta ja tuo S kokokaan ei todellakaan ole mikään liian nafti. L kokoiset luonnollisesti sitten vielä reilusti väljempiä!

   • Reply sg 20 helmikuun, 2019 at 10:06 pm

    Ää kiitos paljon! Ehkä mä uskallan nyt tilata sen viimein! 😀

  Leave a Reply