JUHLAVUOSI 2019

17 helmikuun, 2019

Nyt se on sitten juhlavuosi 2019 virallisesti avattu. Suurin osa ystävistäni täyttää itseni tavoin tänä vuonna 30 vuotta ja eilen vietettiin ensimmäisiä juhlia kahden hyvän ystäväni yhteissynttäreiden merkeissä. Koko vuosi tulee siis todella olemaan juhlien täyteinen ja se on mielestäni ihanaa, sillä tuleepahan ainakin nähtyä kaikkia kavereita enemmän ja kokoonnuttua useammin isolla porukalla. Saa nähdä, miten kisakunto kestää vuoden loppuun asti, mutta luotto on kyllä kova. Haha!

Eiliset juhlat olivat superhauskat ja venähtivät ihan sinne aamuyöhön asti. Tämä sunnuntai onkin sitten mennyt voimia keräillessä ja eilisestä palautuessa. Tuli herättyä vasta melko myöhään ja senkin jälkeen ollaan vain hengailtu kotosalla. Käytiin kyllä tosin nauttimassa myös tuosta upeasta aurinkoisesta kelistä ja raitis ilma kyllä teki ihmeitä myös ololle. Nyt ajattelin vielä ottaa pienet päikkärit, koska voin!

takki Gina Tricot // huppari New Balance // trikoot Gymshark // kengät Nike // pipo Weekday

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply