LÄHTÖPÄIVÄN HÄSSÄKKÄÄ

20 helmikuun, 2019

Miten nämä lähtöpäivät ennen reissuja ovatkin aina ihan yhtä täynnä kaikkea säätöä ja hässäkkää. Tänään illalla lähdetään tosiaan sinne Sri Lankaan ja koko päivä on mennyt pakkaillessa, viime hetken työhommien parissa sekä kaikkia eteen tulleita kommelluksia setviessä. En ole ollut ikinä kovin hyvä suunnittelemaan ja ennakoimaan asioita, joten varmaan siitä syystä näin viimeisenä päivänä tulee aina eteen vielä monta yllätystä. Täytyy myöntää, että olen koko päivän haaveillut siitä hetkestä, kun olemme vihdoin Helsinki-Vantaan viinibaarissa ja loma pääsee kunnolla starttaamaan. Tällä hetkellä alkaa onneksi olla kamat pakattu ja to do -lista lyhentynyt jo sen verran merkittävästi, että voiton puolella ollaan. Nyt pitäisi vielä pakata käsimatkatavaralaukku sekä viimeiset kosmetiikat ja parin tunnin päästä lähdetäänkin jo ajelemaan kohti lentokenttää – JES!

Postauksen kuvituksena muutamat kännykällä napatut kuvat päivän sähellyksen lomassa..

Palaillaan seuraavan kerran Sri Lankalta! ❤️

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply