SRI LANKA – WELIGAMA

23 helmikuun, 2019

Terveisiä Sri Lankalta!

Paikanpäällä on hurahtanut jo pari vuorokautta ja kunnon lomafiilis alkaa pikkuhiljaa löytymään. Itselläni ottaa aina sen pari päivää yleensä, että kaikki arkinen kohellus haihtuu mielestä ja pääsen kunnolla nautiskelemaan olostani reissussa. Tänään tuntui, että se fiilis on nyt todellakin tavoitettu ja puitteissa ei todellakaan ole valittamista!

Saavuimme perille Weligamaan torstai-iltana auringon laskettua jo tunteja sitten ja olimme melko ryytyneitä yli kahdenkymmenen tunnin matkustamisen jälkeen. Lensimme ensin Helsingistä Dohaan ja sieltä kolmen tunnin vaihtoajalla Colomboon. Olimme varanneet kuljetuksen lentokentältä Weligamaan jo etukäteen ja kuskimme odottelikin meitä nimikyltin kanssa kentällä. Matkaa oli vain noin 170 kilometriä, mutta sen taittamiseen meiltä kului jopa 3,5 tuntia ruuhkien vuoksi. Olimme kuulleet monilta etukäteen, että Sri Lankan liikenne olisi melko villiä ja sitä se todella oli. Alkumatkasta tuli koettua niin pahoja sydämentykytyksiä, että päätin vain jossain vaiheessa väsyneenä laittaa silmät kiinni ja toivoa parasta. Simahdin melkein heti ja heräsin vasta, kun olimme melkein määränpäässämme.

Ensimmäinen kohteemme Weligama on vaikuttanut todella nappivalinnalta ja juuri sellaiselta, jota olimme toivoneetkin – rento tunnelma, kivoja ravintoloita ja hyvä biitsi. Majoitumme omassa Villassa, joka on osa pientä resortia meren äärellä. Aaltojen kohina kuuluu ikkunoiden läpi ja uima-altaaseen on villan ovelta matkaa noin kymmenen askeleen verran. Weligama on erityisesti surffaajien suosima kohde ja sitä ei voi olla huomaamatta. Olemme itsekin kahden päivän aikana saaneet täällä niin vahvoja vaikutteita, että varasimme jopa surffitunnit opettajan kera huomiselle aamulle. Jännittää ihan pirusti, mutta samaan aikaan olen ihan älyttömän innoissani. Saa nähdä tuleeko uni tänä yönä 😀 haha!

Palaillaan taas pian reissukuulumisten parissa!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply