SRI LANKA KUULUMISIA – WELIGAMA

26 helmikuun, 2019

Sri Lankassa kaikki hyvin ja ollaan viihdytty täällä ihan loistavasti. Lähdimme hakemaan matkalta rentoutumista etenkin toisen meistä melko kiireisen loppu- sekä alkuvuoden vastapainoksi sekä myös vähän seikkailua ja uusia kokemuksia. Tähän asti toiveet ovat täyttyneet ihan mahtavasti ja Weligama on toiminut tukikohtana sen verran hyvin, että varasimme eilen vielä muutaman lisäyön samoilta hoodeilta. Täältä tuntuu olevan helppo liikkua mihin päin tahansa ja olemme löytäneet täältä monia ihania ravintoloita sekä rauhallisia rantoja, jotka sopivat loistavasti myös esimerkiksi surffin harjoitteluun. Otin tosiaan yhden surffitunnin ja sen jälkeen olen pari kertaa käynyt harjoittelemassa itsekseni. Ihan hemmetin haastavaa, mutta samalla niin koukuttavaa. En yhtään ihmettele, että jengi hurahtaa kyseiseen lajiin niin täysillä!

Eilen kävimme illalla tutkailemassa Weligaman kylän pientä keskustaa, jossa ei sinänsä mitään sen erityisempää ollut, mutta oli mielenkiintoista seurailla auringonlaskun aikaan paikallisen väen puuhia. Ostin mekon erään supersymppiksen vanhan papparaisen putiikista ja tutustuimme myös erääseen toiseen paikalliseen vanhempaan herraan, joka järjesti meille muun muassa Yala-safarireissun tälle päivälle. Hän hoiti kaikki järjestelyt kohtuulliseen hintaan ja lähti itse reissulle mukaan. Kuultiin matkalla sen verran huikeita tarinoita, että olemme ihan superkiitollisia, kun meille avautui tämä mahdollisuus sen sijaan, että olisimme varanneet safarireissun hotellin kautta. Ihan mahtava uusi tuttavuus!

Postauksen kuvat ovat eiliseltä Weligaman keskustasta ja sen viereiseltä rantatien kaistaleelta

Huomenna vaihdetaan ensimmäisen kerran majoitusta ja meidän seuraavien kolmen yön koti vaikuttaa ainakin näin alustavasti sen verran ihanalta, että en malta odottaa sinne perille pääsyä – jeiii!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply