KAIKKI ILO IRTI

1 maaliskuun, 2019

Meillä on tänään ollut täällä Sri Lankalla viimeinen niin sanottu rantalomapäivä, koska huomenna matka jatkuu kaupunkimaisemiin Galleen. Päätettiin siis pyhittää koko päivä ihan vaan rentoilulle ja makoilulle, sillä pari edellistä päivää ovat olleet täynnä kaikennäköistä ohjelmaa. Hotellimme piha infinity-altaineen on aivan ihanan rauhallinen, kuten myös suoraan sen alapuolella sijaitseva Jungle Beach. Oli aivan loistava päätös ottaa vielä viimeisenä päivänä kaikki irti näistä täydellisistä puitteista. Tuolla allasalueella vallitsee tosiaan niin ihanan rauhallinen tunnelma, että välillä tuntuu kuin olisimme paikan ainoat asukkaat. Aaltojen pauhu vain kuuluu ja palmut humisevat tuulessa – niin ihana fiilis. Kuvissa näkyy hotellin päärakennus ja meidän villa sijaitsee hieman syrjemmässä puutarha-alueella. Tästä majoituksesta on tulossa vielä ihan erillinen postaus, sillä tämä on ollut ehdottomasti yksi omista ihanimmista paikoista ikinä!

Huomenna suuntaamme tosiaan junalla muutaman kymmenen kilometrin päähän itärannikolle Galleen. Kaupunki vaikuttaa ennakkotutkiskelun perusteella todella kivalta ja majoitumme siellä vanhan linnoituksen sisällä sijaitsevassa hotellissa. Tuo toinen puoliskoni on tämän henkisistä jutuista aina todella innoissaan ja hän tietenkin on tämän majoituksen varauksen takana!

Miten nämä viimeiset päivät loman loppupuolella tuntuvatkin vilistävän aina ihan tajutonta vauhtia. Ensimmäiset päivät matelevat, mutta loppua kohden päivät hujahtavat ohi hirveää kyytiä!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply