TÄÄLLÄ SIELU LEPÄSI

12 maaliskuun, 2019

Meillä meni Sri Lankassa kaikki hotellivaraukset kerrankin todella nappiin, mutta kaksi niistä olivat ehdottomasti vielä ylitse muiden ja ansaitsevat näin ollen ihan omat blogipostauksensakin. Ensimmäisenä esittelyvuorossa Gallen kaupungin linnoitusalueella sijaitseva Prince Of Galle!

Täytyy myöntää, että tirautin jopa pari kyyneltä näitä kuvia läpi käydessäni – arki on lyönyt matkan jälkeen aika kovalla kädellä vasten kasvoja ja kuvat veivät vielä melko tuoreisiin muistoihin; kiireettömiin ja rentoihin lomapäiviin. Vastahan hörpin aamukahviani tässä upeassa historiallisessa rakennuksessa Gallen vanhan kaupungin sydämessä, lämpimän tuulen puhaltaessa oviaukoista lennättäen hulmuavia verhoja mukanaan. Hotellissa on vain kuusi huonetta ja viiden ruokalajin mieletön aamiainen tarjoillaan vieraille henkilökohtaisesti valittuina kellonaikoina. Aikaisin aamulla huoneemme eteen tuotiin kuitenkin jo kahvi-/teetarjoilu, josta sai nautiskella ihan rauhassa ennen varsinaista aamiaista. Tämä oli IHA-NA paikka!

Antaa kuvien puhua puolestaan..

Löytyykö sieltä muita Gallessa käyneitä – mitä tykkäsitte? 

PS. Pian tulee postaus, jossa vastauksia teidän esittämien kysymyksiin liittyen Sri Lankaan. Se on vielä hieman vaiheessa, mutta tämän viikon aikana varmasti valmistuu!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Juuli 12 maaliskuun, 2019 at 2:10 pm

  Ei apua, miten upealta näyttää! ihan mieletön!

  • Reply Janni 13 maaliskuun, 2019 at 1:14 pm

   No eikö! Tuolla olisi viihtynyt pidempäänkin 🙂 Ihana paikka!

 • Reply Nimetön 13 maaliskuun, 2019 at 9:47 pm

  Kävin Gallessa 2014 ja oli hieno paikka. Oltiin kierrelty pitkin Sri Lankaa jo viikkoja ja yhtäkkiä olikin ihan kun olis ollut eri maassa. Ei tosin yövytty siellä vaan käytiin Unawatunasta(?) viettämässä päivä. Näyttää aivan upealta toi majoituspaikka!

  • Reply Janni 13 maaliskuun, 2019 at 10:55 pm

   Joo samoja fiiliksiä 😊 teillä on vaan ollut pidempi reissu!

  Leave a Reply