VARASLÄHTÖ KEVÄÄSEEN

14 maaliskuun, 2019

Vielä ei todellakaan olisi aika kaivaa kevättakkeja varastosta esille tai ainakaan ottaa niitä käyttöön, mutta itse otin tänään pienen varaslähdön jo kvyempään pukeutumiseen. Kaikki talvivaatteet kyllästyttävät jo todenteolla monen kuukauden jälkeen, enkä myöskään usko, että tällä olisi haluttu nähdä enää yhtäkään asua valkoisen teddykarvatakin kanssa. Laitoin takin alle kaksi merinovillaneuletta päällekkäin ja olin suurimmaksi osaksi autolla liikkeellä, niin kylmäkään ei päässyt yllättämään. Tuntui ihanan freesiltä pukeutua kevyemmin ja nyt odotankin entistä enemmän innolla, että aurinko sulattaisi lumet ja kevät voisi vihdoin kunnolla alkaa. Hieman huonolta tosin näyttää, sillä tällä viikolla lunta on tainnut tupruttaa lisää ihan jokaisena päivänä! Joko siellä muutkin innolla odottavat, että talvivaatteet saisi vihdoin sysätä syrjään?

takki H&M // poolopaita Benetton // housut Only // kengät Timberland // laukku Markberg

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Terhi 18 maaliskuun, 2019 at 11:32 pm

    Ihan lookki Janni! 😍 onneksi pian pian pian oot mun luona Barcassa. Täällä on jo kevät 🌞

    • Reply Janni 19 maaliskuun, 2019 at 11:38 am

      Jeeee!! <3 ootan niin innolla, että en meinaa housuissani enää pysyä!!

    Leave a Reply