DREAMY BUNGALOW – WELIGAMA, SRI LANKA

18 maaliskuun, 2019

Nyt esittelyvuoroon vielä toinenkin lempparimajoituksistamme Sri Lankalla. Aikaisemmin tein postauksen superkauniista hotellista, jossa yövyimme Gallessa, mutta nämä tämän postauksen kuvat ovat Weligamasta Eraeliya Villas and Gardens -nimisestä paikasta. Tämä meidän kuvissa näkyvä ”mökki” kantoi nimeä Garden Bungalow ja se oli tunnelmaltaan ihan täydellinen. Ihania tekstiilejä sekä kalusteita ja valo tulvi sisään joka suunnasta. Majapaikka sijaitsi todella upean rehevän luonnon keskellä ja hotellin pieneltä allasalueelta pääsi laskeutumaan rappusia pitkin suoraan rauhalliselle Jungle Beachille. Majoituksemme kylppäri sijaitsi kokonaisuudessaan ulkotiloissa ja harmittaa, että en muistanut ottaa siitä kuvaa – oli ihanaa nauttia suihkuista luonnon ympäröimänä, mutta toisaalta vessareissut öisessä kaatosateessa olivat ehkä jopa hieman kuumottavia, sillä edes kunnon katosta ei ollut. Kaiken kaikkiaan tämä oli upea ja rauhallinen kompleksi, jossa rauhoittuminen ja rentoutunut olotila (sekä sisustusinspiraation herääminen) oli taattu!

Lisää Sri Lanka aiheisia postauksia löydätte täältä!

 

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply