5 x SUUNNITELMIA KEVÄÄLLE

24 maaliskuun, 2019

Vihdoin ilmassa alkaa ihan oikeasti olla kunnon kevään tuntua, kun lumikinokset ovat viimeisen parin viikon aikana sulaneet kovaa kyytiä ja ollaan saatu nauttia monista aurinkoisista päivistä. Nämä kuvat ja Helsingin kuivat kadut saivat minut fiilistelemään kevättä ja omia kevätsuunnitelmia, joita odotan jo innolla:

1. Pian saa tehdä eteisen kaapeissa kunnon raivauksen; talvitakit varastoon ja kevyemmät rotsit sen sijaan varastosta taas kaappeihin. Ihanaa päästä käyttämään kevyempiä vaatteita sekä saada myös väljyyttä kaappeihin, kun talvitakit vievät niin paljon enemmän tilaa verrattuna ohuempiin!

2. Huhtikuun alussa suuntaamme meidän perheen naisten perinteiselle Tukholman reissulle. Viime vuonna meillä jäi kyseinen matka toteuttamatta ja nyt odotan innolla, että päästään taas viettämään yhteistä aikaa äidin sekä siskojen kanssa. Melko harvoin tulee nähtyä kyseisellä kokoonpanolla ja siksi ainakin mulle on tärkeää, että tällaisista yhteisistä perinteistä pidetään kiinni!

3. Kohta pääsee myös laittamaan omaa pihaa kesäkuntoon talven jäljiltä. Meillä oli koko viime kesän piha revitty auki salaojaremontin vuoksi ja sen takia odotan tulevaa kesää sekä omalla pihalla hengailua moninkertaisella innolla normaaliin verrattuna. Terassi täytyy ainakin pintakäsitellä ja ehkä teemme myös pieniä muutoksia kalusteiden suhteen!

4. Huhtikuun lopussa olen lähdössä Barcelonaan siellä vaihdossa olevan ystäväni Terhin luo muutamaksi päiväksi. Espanjassa on tuolloin varmasti kevät jo pitkällä ja on ihanaa päästä viettämään aikaa Terhin kanssa. Barcelona vei oman sydämeni jo vuosia sitten ja olen varma, että saan tulevalla reissulla taas kaivettua uusia puolia esiin kyseisestä kaupungista!

5. Mainitsinkin jo jossain aikaisemmassa postauksessa, että vuosi 2019 tulee olemaan myös varsinainen juhlavuosi, sillä itseni tavoin monet ystäväni täyttävät tänä vuonna 30 vuotta. Kevään ja kesän osalta kalenteriin on merkitty jo monia juhlia sekä illanviettoja ja on huippua kokoontua niin monta kertaa yhteen erilaisilla kokoonpanoilla!

takki H&M // mekko Asos // housut Kappahl // laukku Markberg // kengät Adidas

Toivottavasti myös teillä on kivoja suunnitelmia tälle keväälle! ♥

Kuvat: Kaisa Turunen

Editointi: Minä

– Janni

2 Comments

 • Reply Terhi 24 maaliskuun, 2019 at 2:41 pm

  Janni IHANAT kuvat ja IHANA asu 😍😍

  Ps. Vielä ihanampaa, että oot kohta täällä! ✨💛🌞

  • Reply Janni 25 maaliskuun, 2019 at 6:54 pm

   Kiiiitos <3 ja vitsit, että odotan innolla. Pitäis varmaa duunaa joku aamukampa! 😀

  Leave a Reply