MAALISKUUN ASUJA 2012 – 2018

25 maaliskuun, 2019

Monista muista blogeista olen viime aikoina selaillut postauksia, joihin on koottu asukuvia samalta kuukaudelta eri vuosien varsilta. Muistan itsekin joskus aikoinaan tehneeni vastaavia koosteita, mutta edellisestä kerrasta on todella kauan aikaa. Hommaa hankaloittaa nykyään myös se, että mun blogista ei löydy enää ollenkaan ennen vuotta 2013 julkaistuja postauksia ja sitä vanhempia kuvia täytyy kaivaa vanhoilta ulkoisilta kovalevyiltä, jotka eivät todellakaan ole missään järkevässä järjestyksessä. Tässä olisi nyt kuitenkin maaliskuun asuja vuosilta 2012 – 2018. Sitä aikaisempien vuosien kuvat olivat sen verran kiven alla, että en millään löytänyt juuri maaliskuisia kuvia!

2018

Luonnollisestikin viime vuoden kuvissa olevat vaatteet ovat sellaisia, jotka voisin edelleen pukea päälleni milloin tahansa. Housupuku tulee varmasti käyttöön taas tänä keväänä ja myös tuon rennomman asun kaikki vaatekappaleet ovat kovassa käytössä edelleen. Tuo neule minulla on itseasiassa päälläni myös tänään!

2017

Nämä parin vuoden takaiset asut ovat myös niin minua kuin olla ja voi; rentoja farkkuja, tummanpunaista ja -vihreää, kollaripaitaa, tennareita ja Ray Baneja – jep that’s me!

2016

Tämä on vähän tylsää, sillä myös nämä kolmen vuoden takaiset asut ovat molemmat sellaisia, että voisin hyvin pukea ne päälleni tänäkin päivänä ja kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ensimmäisen kuvan chelsea bootseja ja harmaita farkkuja lukuunottamatta löytyvät edelleen kaapista!

2015

 No nyt aletaan olla hieman kauempana tämän päivän tyylistäni. Addun kolmiraitaverkkarit ovat toki edelleen cool, mutta ei ehkä enää ihan mun juttu kuitenkaan (en tiedä oliko kyllä tuolloinkaan). Toisessa asussa näkyvät yhdet kaikkien aikojen suosikkifarkuistani, jotka heitin pois vasta siinä vaiheessa, kun jäljellä oli lähes tulkoon enemmän reikää kuin farkkukangasta jäljellä. Hassua, että ne ovat näyttäneet tuolta uusina 😀

2014

Noihin aikoihin käytin farkkupaitaa monena päivänä viikossa, mutta nykyään en enää ollenkaan. Farkkupaita tosin on sen verran klassinen vaate, että uskon sen tekevän paluun ennemmin tai myöhemmin ja siksi olenkin jättänyt ne talteen. Convereseille olen lämmennyt nyt taas muutaman vuoden tauon jälkeen ja ennusta toka kuvan valkoisille tennareille kovaa käyttöä tulevana sesonkina!

2013

Farkkushortsit ja sukkikset olivat vuonna 2013 ihan normijuttu, mutta tänä päivänä kyseinen yhdistelmä näyttää omaan silmääni aika huvittavalta. Kuusi vuotta takaperin on näyttänyt maaliskuussa myös aika paljon talvisemmalta kuin nyt tällä hetkellä!

2012

Muistan, että käytin tuolloin varmasti enemmän värejä kuin ikinä. Kuvissa näkyvien räikeiden oranssien housujen lisäksi omistin vastaavat myös ainakin pinkkeinä sekä turkooseina. Molempien asujen väriyhdistelmät ovat mielestäni ihanan raikkaita, mutta en kuitenkaan osaisi enää käyttää kyseisiä sävyjä, saatikka noita ekan kuvan kiilakorkoja arkena!

Tätä oli superhauska tehdä ja tuli ihan nostalginen fiilis vanhoja kuvia arkistojen kätköistä kaivellessa. Tällainen postaus täytyy ehdottomasti ottaa tavaksi ainakin muutaman kuukauden välein!

Tiedän, että blogiani seurailee ihanan paljon sellaisia tyyppejä, jotka ovat olleet mukana jo vuosia. Muistatteko jotain näistä menneiden vuosien tyyleistä? ♥

 

– Janni

6 Comments

 • Reply Tarja 25 maaliskuun, 2019 at 8:19 pm

  Muistan,melkein kaikki 🤗🥰

  • Reply Janni 26 maaliskuun, 2019 at 7:55 am

   ❤️❤️❤️

 • Reply Miiu 25 maaliskuun, 2019 at 9:54 pm

  Mä en oo varma mistä asti oon sua seurannut, mut kyllä nää kaikki jotenkin tutulta vaikuttaa 🙈

  • Reply Janni 26 maaliskuun, 2019 at 7:56 am

   Haha 😊 kiva kuulla! 2009 aloitin bloggaamisen 🤔

 • Reply Steffi 26 maaliskuun, 2019 at 1:05 am

  Farkkushortsit ja sukkikset. Ah, miten olinkaan unohtanut tämän luottokombon, joka niin usein oli täälläkin päällä 😂 tää tulee takuulla olemaan semmonen muotijuttu, jota vanhana tulee muistelemaan kauhulla haha!

  • Reply Janni 26 maaliskuun, 2019 at 7:56 am

   Joo jep! Ja vielä talvella 😅

  Leave a Reply