AURINGOSTA ENERGIAA

28 maaliskuun, 2019

Kevät on nyt yhtäkkiä iskenyt päälle oikein kunnon vyöryn lailla. Tämä aika on yleensä ollut minulle töiden suhteen aina vuoden kiireisintä, eikä tämä vuosi tee poikkeusta siitäkään huolimatta, että omat duunini ovat muuttaneet isosti muotoaan sitten viime kevään. Näin yrittäjän näkökulmasta on tietenkin ihan mahtavaa, että töitä riittää ja hommat rullaavat. Ihan huippua on myös tuo koko ajan lisääntyvä valon määrä ja sen mukanaan tuoma aurinkoenergia, jonka ansiosta töitä jaksaakin nyt painaa. Täytyy kuitenkin ottaa itseä niskasta kiinni oikein kunnolla sen suhteen, että saan kalenterin järkevään järjestykseen ja kaikki liikkuvat palaset organisoitua sillä tavalla, että en kohta ole ihan solmussa. To do -listan muodostaminen ja sen aikatauluttaminen tulevien viikkojen osalta on ehdottomasti huomisen tärkein tavoite!

Olen tänään istunut lähes koko päivän tässä keittiön pöydän ääressä koneen näppäimistöä naputellen, mutta äsken kävin haukkaamassa happea 45 minuutin porrastreenin muodossa Porvoon Linnamäellä. Harmittelin perille päästyäni, kun olin kotoa lähtiessäni unohtanut kuulokkeet eteisen tuolille, mutta loppujen lopuksi se oli varmasti vain hyvä asia. Linnunlaulu ja omaan hengitykseen keskittyminen rauhoittivat minua varmasti juoksusoittolistaani tehokkaammin. Kotiin tullessa napsautin saunan päälle ja istuin vielä hetkeksi tähän koneen äärelle. Kohta siis saunaan, sitten safkaa ja loppuillaksi aivot narikkaan!

Aurinkoista ja energistä loppuviikkoa kaikille – huomiselle perjantaille on ainakin tänne Etelä-Suomeen luvattu ihan mahtavaa keliä!

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

Editointi: minä

– Janni

2 Comments

  • Reply Heta 29 maaliskuun, 2019 at 3:41 pm

    Ihana kevätpostaus ja vitsit, tuo asu näyttää niin freshiltä talvitakkeihin vuorautumisen jälkeen – tästä sai ihanaa inspiraatiota omaan vaatetukseen. Mikä malli sulla on muuten Raybanilta näissä kuvissa? Aurinkoista viikonloppua!

    • Reply Janni 29 maaliskuun, 2019 at 5:13 pm

      Ihanaa kuulla 🙂 malli on 3548 – mun ehdoton lemppari! Samoin sinne!

    Leave a Reply