PAREMPI MYÖHÄÄN KUIN EI MILLOINKAAN

29 maaliskuun, 2019

Perjantai-ilta meneillään ja täällä sitä istutaan taas eilisen tapaan ihan reaaliaikaan postausta kirjoittamassa. Harvemmin ajastan postauksia monen päivän päähän, mutta usein teen esimerkiksi pari postausta kasaan samalla kertaa ja ajastan ne seuraavan parin päivän sisään. Nyt on kuitenkin eilisen tavoin tarkoitus painaa julkaisunappia heti, sillä luvassa on ihan vain tämän perjantain kuulumisia. Tämä päivä on sujunut hyvinkin samanlaisissa merkeissä kuin eilinenkin: töiden parissa. Juuri hetki sitten lopettelin muut hommat ja ajattelin vielä julkaista nämä tänään lounasreissun yhteydessä otetut asukuvat!

On muuten jokseenkin huvittavaa, että olemme Xenian kanssa asuneet jo kolmen vuoden ajan melkein toistemme naapureissa, mutta vasta tällä viikolla hengasimme ensimmäisen kerran yhdessä. Keskiviikkona tosiaan tapasimme kuvaustreffien merkeissä ja meillä hujahtikin heti monta tuntia toistemme seurassa. Tullaan ihan älyttömän hyvin juttuun ja olen melko fiiliksissä siitä, että mulla on nyt täällä Porvoossakin kaveri, jonka kanssa viettää aikaa silloin tällöin ja voidaan auttaa toisiamme työhommissa puolin ja toisin – ihan parasta. Tänään mulla sitten meinasikin iskeä pieni paniikki yhden yhteistyön kuvauksien suhteen, mutta uskalsin hälyttää Xenian pienellä varausajalla apuun ja saatiin homma yhdessä hoidettua maaliin – huh, mikä helpotus! On ollut kaikin puolin ihan huippua päästä tutustumaan tuohon inspiroivaan ja sydämelliseen mimmiin. Xenia on myös ihan superhauskaa seuraa ja ollaan molemmat sen verran kovia puhumaan, että jutuista ei meinaa tulla loppua – toivottavasti päästään taas pian jatkamaan. ♥

takki H&M // neule Peak Performance // housut Only // kengät Timberland // laukku Marimekko

Nyt lähden vielä lenkille haukkaamaan raitista ilmaa ja kuuntelemaan Nonsense -podin uusimman vaalispessu -jakson. Kannattaa kuunnella, jos ette ole vielä sitä tehneet!

Ihanaa viikonloppua!

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

Editointi: minä

 

– Janni

4 Comments

 • Reply Xenia 30 maaliskuun, 2019 at 4:42 pm

  Ai saakeli et on ollut hyvä kuvaaja! 😀

  • Reply Janni 1 huhtikuun, 2019 at 5:36 pm

   Todellaki! 😉 Oikee ammattilainen!! <3

 • Reply Heini 1 huhtikuun, 2019 at 4:33 pm

  Mikä malli ja koko aurinkolaseissa? Näyttää ihanan kesäiseltä☀️

  • Reply Janni 1 huhtikuun, 2019 at 5:36 pm

   Kiiiitos! Malli on 3548 🙂 Ja nyt on kyllä ollut ihan mahtavat kelit!

  Leave a Reply