KAIKKEA MUUTA KUIN FRESH

1 huhtikuun, 2019

Täällä painetaan tällä hetkellä tummemmilla silmänalusilla kuin varmasti pitkiin aikoihin. Lauantaina juhlittiin ystäväni Jonnan synttäreitä ja niiden jälkimainingeissa tuli torkuskeltua melkein koko eilinen päivä. Liika nukkuminen kostautui sitten yöllä, kun en saanut unta oikeastaan ollenkaan. Yritin kuunnella ASMR -videoita, vaihtaa nukkumapaikkaa ja vaikka mitä, mutta mikään ei tuntunut auttavan ja melkein koko yö tuli valvottua. Nukuin pari hassua pätkää ja niidenkin aikana näin painajaisia… tänään olo on ollut kaikkea muuta kuin fresh, mutta onneksi tälle päivälle oli sentään kivaa ohjelmaa. Aamu alkoi nimittäin kampaajakäynnillä ystäväni Helmin kampaamossa Kotkassa ja siitä jatkoin vielä hengailemaan toisen ystäväni sekä hänen kahden lapsensa kanssa, kun kerran Kotkassa olin. Käytiin kävelylenkillä tuolla aurinkoisessa kevätsäässä, istuskeltiin terassikahveilla ja se oli juuri sitä, mitä kaipasinkin. Olin onneksi tajunnut ennakoida tätä rennompaa maanantaita tekemällä koko lauantaipäivän töitä ja siitä kiitin tänään itseäni useamman kerran – en olisi arvannut ”vapaapäivän” tulevan näin kovaan tarpeeseen!

takki H&M // neule Peak Performance // farkut KARVE // kengät Timberland

Toivottavasti teillä on alkanut viikko hieman pirteämmissä merkeissä! Huomenna toivottavasti meikäläiselläkin vähän virkeämpää meininkiä tiedossa!

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

– Janni

No Comments

Leave a Reply