AIKAISIN LIIKKEELLÄ

3 huhtikuun, 2019

En muista, että milloin olisin viimeksi ollut niin aikaisin liikkeellä kuin tänään. Heitin nimittäin Joonaksen ja hänen ystävän lentokentälle viiden jälkeen aamulla ja siitä suuntasin suoraan tänne toimistolle. Oli ihanaa huomata, että päivä alkoi valostumaan jo kuuden jälkeen ja tästä katutasosta on ollut hauska seurailla pikkuhiljaa vilkastuvaa Uudenmaankatua kahvia siemaillen. Mulla on tosiaan tänään pari asiaa hoidettavana täällä Helsingissä; kuvausvaatteiden hakua erästä kevätkampanjaa varten sekä yksi tapaaminen!

Postauksen kuvat ovat eiliseltä, kun tuli ensimmäistä kertaa tänä keväänä lähdettyä ulos nahkarotsissa. Hyvin tarkeni ja näissä kuvissa on mun mielestä jotenkin tosi ihana fiilis – aurinkoinen kevätsää ja taustalla kaunis Vanha Porvoo!

nahkarotsi second hand // neule Gina Tricot (vanha) // housut Mango // kengät Adidas // laukku Markberg // aurinkolasit Ray-Ban

Kivaa keskiviikkoa kaikille! ♥

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Pinja 5 huhtikuun, 2019 at 4:11 pm

    Vitsi miten kiva asu ja noi housut, wau! Taitaa lähteä itselläkin tilaukseen 😀

    • Reply Janni 7 huhtikuun, 2019 at 10:44 am

      Kiiiitos! Ja noi on kyllä ihanat 🙂

    Leave a Reply