LUVASSA ULKOILUA JA RENTOUTUMISTA

18 huhtikuun, 2019

Ai että ollaan saatu nauttia ihan mielettömistä keleistä koko alkuviikko. Se ei onneksi välity näistä kuvista, mutta voin kertoa, että tuo merinovillaneuleen ja nahkarotsin yhdistelmä meinasi läkähdyttää meikäläisen tiistaina. Yleensä sitä tulee näin keväisin kuljettua päin vastoin vähän liian vähissä vaatteissa, mutta nyt tuo ihan oikeasti lämmin keli pääsi yllättämään. Myöhemmin samana päivänä loikoilin omalla pihalla aurinkotuolissa shortseissa ja topissa… Miten tämä kevään tulo voikaan vuosi toisensa jälkeen tuntua aina yhtä mielettömältä ja sitä fiilistelee aina vain enemmän. Veikkaan vahvasti et huomenna alkavat pääsiäisen pyhät tulee vietettyä suurimmaksi osaksi ulkoillen ja olisi kiva saada myös laitettua omaa pihaakin jo kesäkuntoon. Onneksi meillä ei ole tuleville päiville oikein mitään kummempia suunnitelmiakaan, niin aikaa löytyy edellä mainituille ihan mielin määrin!

nahkatakki second hand // neule North Outdoor // housut H&M // kengät Timberland // aurinkolasit Ray-Ban

Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä kaikille ♥ Nautiskelkaa ulkoilmasta, rentoutukaa ja NAUTISKELKAA!

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

 

– Janni

2 Comments

 • Reply Ida ihana 19 huhtikuun, 2019 at 6:05 am

  Samanlaisia suunnitelmia täälläkin pääsiäiseksi, eli lähinnä oleilua ja ulkoilua 🙂 ja just nyt se tuntuu tosi hyvältä, ja tulee tarpeeseen. Laitoin blogiini elokuva vinkkejä, kannattaa käydä kurkistamassa: http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/paasiaisena-elokuviin

  Ida
  http:/www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 19 huhtikuun, 2019 at 10:00 pm

   Kiva kuulla! 🙂 Ihanaa pääsiäistä sinne!

  Leave a Reply