SARJAKOUKUTUS

20 huhtikuun, 2019

Pääsiäinen on sujunut tähän mennessä kivoissa merkeissä – on tullut nähtyä ystäviä, syötyä hyvin ja rentouduttua, kuten oli suunnitelmissakin. Ainoastaan ulkoilu on jäänyt vähän suunniteltua vähemmälle, sillä menin nimittäin koukuttumaan pahemman kerran uuteen ruotsalaiseen Quicksand -sarjaan. Kaikki kuusi jaksoa tuli katsottua melkeinpä putkeen ja sen myötä sohvan nurkkaakin on tullut kulutettua ihan kiitettävästi. Onneksi ihanaa säätä on luvattu myös tuleville parille päivälle, joten auringosta, lenkkeilystä ja omasta pihasta ehtii vielä nautiskella ihan kiitettävästi. Mä olen kyllä just sellainen tyyppi, että jos innostun jostain sarjasta, niin pysyn kyllä sen parissa ihan nauliintuneena ja en vain malta lopettaa katsomista. Toisaalta se tekee itselleni tämän päivän hektisyydessä ihan hyvääkin, kun näin tulee keskityttyä ja syvennettyä johonkin yhteen asiaan kunnolla. Pää tyhjenee muista arkipäivän asioista erittäin tehokkaasti!

takki H&M (ikivanha) // neule North Outdoor // housut Uniqlo // kengät Timberland

Ihanaa pyhien jatkoa teille kaikille! ♥

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

 

– Janni

4 Comments

 • Reply Ida ihana 21 huhtikuun, 2019 at 5:19 am

  Kiitos sarjavinkistä!:)
  Kauniita aurinkoisia kuvia kuitenkin, ja hyvä sää näyttää jatkuvan, joten ulkoilemaan halutessasi ehdit vielä 😉 lomassa kuitenkin aina parasta on se, kun ei pidä tai täydy mitään, eikö vaan?

  Rentoa pääsiäisen jatkoa!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 21 huhtikuun, 2019 at 8:17 am

   Voi kiitos ❤️ ja olet kyllä täysin oikeassa! Ihanaa pääsiäisen jatkoa myös sinne! 😊☀️

 • Reply Petra 22 huhtikuun, 2019 at 1:52 pm

  Hei ai että mikä asu, upea! <3 Just täydellinen kevääseen!

  • Reply Janni 22 huhtikuun, 2019 at 8:35 pm

   Kiitoksia kovasti!! <3 Ihanaa, että tykkäsit!

  Leave a Reply