HUHTIKUUN ASUJA VUOSILTA 2013-2018

26 huhtikuun, 2019

Viime kuussa tein pitkästä aikaa asukoosteen kyseisen kuukauden osalta eri vuosien varsilta. Vanhoihin kuviin oli hauska palata ja postaus tuntui olevan myös erityisesti blogini pitkäaikaisille seuraajille hauskaa luettavaa. Päätin ottaa tämän nyt tavaksi ja tehdä samanlaisen koosteen aina kerran kuukaudessa. Asukuviahan olisi olemassa jokaiselta kuukaudelta vuodesta 2009 lähtien, mutta ennen vuotta 2013 otetut kuvat ovat sen verran kiven alla, että niiden penkominen eri ulkoisilta kovalevyiltä olisi ihan järkyttävä homma. Näin ollen mennään nyt tällä viimeisen kuuden vuoden saldolla!

Huhtikuu 2018

Viime vuoden kuvat eivät luonnollisestikaan pahemmin poikkea tämän hetken tyylistäni. Kaikki kuvissa näkyvät vaatekappaleet ovat edelleen käytössä ja ensimmäisen kuvan takki ehdottomasti yksi lemppareitani edelleen (päällä myös edellisen postauksen uusimmissa asukuvissa).

Huhtikuu 2017

Tykkään kovasti myös näistä molemmista parin vuoden takaisista asuista. Asuissa näkyy itseasiassa monia vaatteita, jota ovat suosikkejani edelleen: Wood Woodin villamekko, Ginan tummanharmaat mom jeansit ja H&M valkoinen pörrötakki. Tuota laukkua ei ole tullut hetkeen käytettyä, mutta näiden kuvien inspiroimana voisin ottaa sen taas ahkerampaan käyttöön!

Huhtikuu 2016

Tykkään kovasti tästä ensimmäisten kuvien asusta kolmen vuoden takaa ja näissäkin muuten tuo sama pörrötakki kuin vuoden 2017 kuvissa. Tuo alempi sporttisempi asu taas ei ehkä ole enää ihan minua. Ihan hauska setti, mutta tuollaista yhdistelmää tuskin enää pukisin päälleni!

Huhtikuu 2015

Vitsit on siistiä huomata, että miten monet vaatekappaleet ovat kestäneet aikaa ja olleet minulla jo vuosia käytössä. Vuoden 2015 kuvien vaatekappaleista aktiivisessa käytössäni on edelleen Leviksen farkkurotsi, harmaa neule, mustat Converset ja (taas) tuo valkoinen pörrötakki!

Huhtikuu 2014

Molemmat viiden vuoden takaiset setit miellyttävät silmääni edelleen, mutta alkavat kyllä poikkemaan enemmän nykyisestä tyylistäni. Tuttuja elementtejä kuitenkin paljon: rentoa farkkua, biker nahkatakki, klassinen valkoinen kauluspaita ja paksupohjaiset tennarit!

Huhtikuu 2013

Vitsit, mitä nostalgiaa nämä kotitalomme pihalla Kotkassa otetut kuvat herättävät. Tuohon aikaan asukuvat otettiin lähes joka aamu ennen töihin lähtöä kotipihalla vuodenajasta riippumatta. Statement-korut ja armykuosi olivat selkeästi mun juttu keväällä kuusi vuotta takaperin. Tuo ensimmäisen kuvan takki on ollut minulla käytössä minulla viimeksi tällä viikolla!

Kuten sanottu niin fiilistelen todella paljon niitä vaatteita, jotka ovat säilyneet käytössä vuodesta toiseen. Silloin tietää ehdottomasti tehneensä järkeviä valintoja ja toivoisinkin, että onnistuisin pikku hiljaa luomaan itselleni sellaisen vaatekaapin, joka koostuisi suurimmaksi osaksi juuri näistä aikaa kestävistä vaatekappaleista. Niiden lisäksi vaatekaappia voisi sitten aina tarpeen mukaan täydentää niillä trenikkäämmillä jutuilla!

Onko paljon sellaisia lempivaatteita, jotka ovat kestäneet käyttöä jo vuosia?

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Reetta 29 huhtikuun, 2019 at 7:47 am

    Oli hauska huomata miten samoissa paikoissa tykkään itse ottaa Porvoossa asukuvia :—-D

    • Reply Janni 29 huhtikuun, 2019 at 9:44 am

      Porvoo on kyllä upean kuvauksellinen ja ei kyllä tuota hankaluuksia kivojen taustojen etsiminen! 🙂

    Leave a Reply