VIIKONLOPPU KOTKASSA

6 toukokuun, 2019

Olipa taas kerrassaan mahtava viikonloppu! Pääsimme ystäväporukkamme kesken nautiskelemaan aivan ihanasta päivästä Kotkassa, kun Sara järjesti meidän tyttöjengille kunnon ylläripäivän yhdessä Kotkan uudistuneen Seurahuoneen kanssa. Kokoonnuimme tyttöjen kanssa heti aamusta ja aloitimme päivän treenin merkeissä Hyväntuulen kuntoklubilla vanhalla kunnon spinning ja Bodypump -combolla. Spinningsalissa pääsimme testaamaan Les Millsin uutta, juuri Hyväntuulen kuntoklubin lukujärjestykeen rantautunutta Sprint-tuntia. Äärimmäisen intensiivinen 30 min Hiit-pyöräilytreeni laittoi hien virtaamaan oikein kunnolla!

Urheiluosuuden jälkeen parkkeerasimme autot Sokos Hotel Seurahuoneen eteen ja pääsimme lounaan äärelle uuteen Frans & Rosalie -ravintolaan. Skoolasimme tietenkin heti aluksi kuohuvilla ja nautiskelimme herkullisen lounaan pidemmän kaavan mukaan. Ruoka oli superhyvää ja oli ihanaa vaihtaa kuulumisia tyttöjen kanssa pitkän pöydän äärellä. Lounaan jälkeen pääsimme kirjautumaan sisälle hotelliin ja saimme kolme erilaista uudistuksen kokenutta huonetta käyttöömme. Hotelli oli hauskasti jaettu kaupungin henkeä mukaillen erilaisten merellisten teemojen mukaan. Huoneissa meitä odotti yllärinä kuohuviinit coolereissa muiden tarjoilujen kera ja saimme tutustua huoneisiin rauhassa, kunnes siirryimme kylpytakeissamme hotellin kahdeksannen kerroksen saunatiloihin. Saunasta sekä sen terassilta oli upeat näkymät Kotkan ylle ja aika vierähti nopeasti jalkakylpyjen, hyvien keskustelujen ja löylyjen parissa. Saunallekin meille oli tuotu asiaan kuuluvia virvokkeita sekä pientä purtavaa – mahtavaa huolenpitoa!

Saunomisen jälkeen palasimme hotellihuoneillemme laittautumaan iltaa varten, sillä suunnitelmissa oli ensin drinkit alakerran VENN-ravintolassa ja sen jälkeen meille oli vielä varattu uudistuneen Amarillon The Table -nimeä kantava elämysillallinen. Emme oikein kukaan tienneet, mitä illalta odottaa, mutta meidän saatiin kyllä yllätettyä pahemman päiväisesti. Ilta oli täynnä viihdettä, yllätyksiä sekä uusia kokemuksia unohtamatta tietenkään herkullista ruokaa. Tuli kyllä naurettua ainakin niin paljon, että yhdellä, jos toisella oli poskilihakset hellinä. Tämän yllätysillallisen voi siis varata Amarillosta kuka tahansa ja yllättää vaikka oman perheen tai työporukan – varmasti viihdyttävä kokemus!

Ruokailun jälkeen kävimme vielä testaamassa Amarillon uudistuksen yhteydessä baarin puolelle ilmestyneet karaokekopit, joissa pääsee kahdestaan kaverin kanssa kuulokkeet päässä vetämään biisejä. Tämä osoittautui ihan superhauskaksi hommaksi ja totesinkin, että voisin mennä jatkossa Amarilloon ihan jo pelkästään näiden karaokekoppien takia! Melko hyvissä ajoin vetäydyimme kuitenkin unille ihanien hotellilakanoiden väliin ja aamulla pääsimme vielä yhdessä nautiskelemaan runsaan aamiaisen. Syömisen jälkeen laitoimme kamat kasaan ja vuokrasimme vielä tyttöjen kanssa pyörät hotellin respasta. Kävimme heittämässä kunnon memory lane -lenkin Kotkansaarta kierrellen ja aurinkoisesta (mutta pirun tuulisesta) kelistä nautiskellen!

Oli taas ihanaa päästä viettämään laatuaikaa ystävien kanssa ja hengailemaan tällä porukalla pitkästä aikaa Kotkassa, joka edustaa tavalla tai toisella kotikaupunkia meille kaikille. Ihan täydellinen viikonloppu – kiitos tytöt!

Ja erityiskiitos Saralle koko viikonlopun järkkäämisestä ja jengin saamisesta kasaan – oli PARASTA!! ♥

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply