TAPAHTUI TÄNÄÄN x 3

8 toukokuun, 2019

1. Aamu alkoi Kari Traan PR-tapahtumalla Redin Föönissä, jossa minä sekä muut paikalle tulleet vaikuttajat ja toimittajat pääsimme testaamaan vapaalentoa. Minun on pitänyt jo iät ja ajat käydä testaamassa tuollaista tuulitunnelia, mutta jostain syystä se on kuitenkin aina jäänyt. En epäröinyt hetkeäkään, kun pari viikkoa sitten sain kutsun tähän tapahtumaan, sillä vihdoin pääsisin kokeilemaan lentämistä ja onnekseni kalenterini oli tämän aamun osalta tyhjä. Vapaalento oli ihan mielettömän hauska kokemus ja onneksemme pääsimme kaikki kokeilemaan useamman parin minuutin setin ohjaajan kanssa tuulitunnelissa. Mun tämän päivän Instagram-storiesissa löytyy muutamat videopätkät aamulta. Jättikiitos siis Kari Traan jengille, joka tämän hauskan aamupäivän mahdollisti!

2. Redistä minun piti tulla kiireellä kotiin, sillä meille tultiin toimittamaan sekä asentamaan uutta pesutornia. Vanhat laitteet ovat jo noin vuoden verran vedelleet viimeisiään, mutta pari viikkoa sitten pesukone alkoi heittää ohjelman aikana pariakin eri vikakoodia. Oli siis korkea aika uusia ikivanhat, asuntomme edellisiltä asukkailta perityt koneet. Pesukoneen testiajo ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen (kirjaimellisesti :D), sillä viemäriin menevä poistoletku oli huonosti paikallaan ja kaikki vedet lainehtivat pitkin kodinhoitohuoneemme lattioita. Tässä oli kuitenkin onni onnettomuudessa, sillä tämä olisi sinänsä voinut sattua jo aikasemmin koska tahansa, mutta se tapahtui juuri nyt valvovien silmiemme alla. Putki saatiin asennettua heti kunnolla paikoilleen ja lattiat kuivattiin yhdessä asentajien kanssa. Nyt on parhaillaan ensimmäinen koneellinen pyykkiä pyörimässä ja vitsit, että uusi pesukone on hiirenhiljainen vanhaan verrattuna. Linkouksestakaan ei kuulunut ääntä oikeastaan ollenkaan!

3. Aloitin tänään myös ainakin loppuviikon kestävän ”detox-kuurin”, jonka aikana pyrin syömään mahdollisimman puhtaasti. Aion suosia kaikkea vihreää, olla juomatta kahvia, olla syömättä lihaa/maitotuotteita ja tehostaa reilusti veden juontiani. Suunnitelmanani on ainakin aamiaisella sekä lounaalla vetää kasvikset, marjat ja sitrushedelmät blenderin läpi ja nauttia ateriat smoothien muodossa. En kuitenkaan ole missään nimessä ehdoton minkään suhteen ja tämä on vain tällainen oma kokeiluni, kun kroppa tuntuu olevan pienen freesauksen tarpeessa. Uskon, että tämä voi hyvinkin olla mainio alkupotku kesää kohti hieman entistä kevyempää ja vielä kasvispainoitteisempaa ruokavaliota kohti!

takki UFF // t-paita Uniqlo // housut Lindex // laukku Markberg // kengät Adidas

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piia 8 toukokuun, 2019 at 10:31 pm

  Kysyisin noista housuista, ovatko uutta mallistoa, että löytyisi vielä myynnistä, vai kenties jotkut vanhemmat? Ja vielä jos tiedät mallin nimen, niin sen parempi. ☺️ Kiitos!

  • Reply Janni 9 toukokuun, 2019 at 8:29 am

   Nuo ovat kyllä jo vanhemmat, mutta uskoisin vastaavia olevan tälläkin hetkellä mallistossa 🙂 En osaa kyllä mallin nimeäkään hitsi vie sanoa :/ Mut kuitenkin tuollainen vajaamittainen alaspäin levenevä malli! Toivottavasti löydät jotain vastaavaa!

 • Reply ida ihana 9 toukokuun, 2019 at 5:40 am

  Wow, kuulostaapa hienolta toi tuulitunneli!:)

  Toivottavasti sulla on yhtä hyvä päivä tänään.
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 9 toukokuun, 2019 at 8:27 am

   Se oli ihan huippukokemus! 🙂 Ja kiitos ja toivon samaa sulle!

  Leave a Reply