VINTAGE-LEVIKSET

13 toukokuun, 2019

Blogissa on ollut suunnittelematon lähes viikon pituinen hiljaisuus. On ollut ihan superpaljon kaikkea muuta hässäkkää tässä viime päivien aikana ja kaiken keskellä blogi on jäänyt hieman taka-alalle. Tällekin viikolle on aika paljon ohjelmaa tiedossa, mutta myös blogin on tarkoitus palata normaaliin aktiivisempaan rytmiin!

Tämän postauksen kuvat ovat peräisin jo jostain reilun viikon takaa, mutta tästä rennosta asukokonaisuudessa on viime aikoina muodostunut itselleni kunnon luottosetti. Nuo vaaleat Leviksen 501-farkut ovat vintagelöytö Barcelonasta ja vitsit, että olen niihin edelleen supertyytyväinen. Miten noista second hand -löydöistä voikin aina tulla niin spesiaali fiilis. ♥

takki H&M // neule North Outdoor // farkut Levi’s // kengät Vans

Palaillaan pian ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille – saataisiinpa ne ihanat aurinkoiset kevätkelit tällä viikolla takaisin!

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Elli 13 toukokuun, 2019 at 4:38 pm

    Moi! Muistatko vintagekaupan nimeä Barcelonassa josta ostit nuo housut?:) reissu tulossa sinne ja kivat 2nd hand-liikkeet etsinnässä!:)

    • Reply Janni 13 toukokuun, 2019 at 5:41 pm

      Nuo housut löysin Gracian kaupunginosasta Revolution nimisestä liikkeestä 🙂 kannattaa käydä myös Holala Vintage, Flamingo market, Love Vintage ja Humana!

    Leave a Reply