PIHAHOMMIA

16 toukokuun, 2019

Olen niin onnellinen, että toiveeni kesäkelien paluusta toteutui! Tänään minulla ei onneksi ollut mitään sovittuja menoja ja pidin vain toimistopäivää kotona. Joonaskin pääsi tänään normaalia aikaisemmin töistä ja pääsimme iltapäivällä yhdessä pihahommiin. Nyt on ensimmäiset kasvit istutettu ja myös grilli putsattu sekä laitettu taas käyttövalmiuteen talven jäljiltä. Tekisi niin mieli aloittaa jo myös se terassin pintakäsittely, mutta tuo siitepölyn määrä on tällä hetkellä melko massiivinen. Toisaalta en ole varma, että voisiko se tosiaan jotenkin pilata tuon öljytyn pinnan? Tällaisesta minua on varoiteltu, mutta onkohan kenelläkään teistä kokemusta? Kyllähän se öljytty pinta kuivuu parissa tunnissa, vaikka mekaanista rasitusta pitääkin sen vuorokauden verran välttää. Voisiko se siitepöly parin tunnin aikana niin pahasti tarttua, että se jotenkin vaikuttaisi lopputulokseen… epäilen vahvasti!

Tässä tämän päivän asu, jossa kävin nautiskelemassa kesän ensimmäisen terassilounaan – best!

takki Weekday // mekko Angle // laukku Phillip Lim // kengät Converse

 

– Janni

4 Comments

 • Reply Pikkumyyx 19 toukokuun, 2019 at 8:55 am

  Kyllä se voi tarttua!
  Eilen olin häissä ja jokapaikka täyttyi siitepölystä alle aika yksikön, vaikka vasta hetki sitten pinta olisi pyyhitty tms.

  • Reply Janni 20 toukokuun, 2019 at 9:44 am

   Joo sitä on nyt todella paljon! Ehkä täytyy suosiolla odotella 🙂

 • Reply Tuuli 19 toukokuun, 2019 at 8:30 pm

  Mulla oli pyykit kuivumassa ulkona. Mustat trikoot oli hetkessä siitepölyn väriset…

  • Reply Janni 20 toukokuun, 2019 at 9:44 am

   Joo mä uskon, sitä on nyt ihan pirusti! :/

  Leave a Reply