AURINGOSTA NAUTISKELUA

19 toukokuun, 2019

Minun viikonloppuni kiteytyy aika hyvin näihin kuviin. Ulkona on nimittäin tullut vietettyä aikaa joka päivä ihan aamusta iltaan ja enpä ole pahemmin edes kotoa poistunut. Seura on vaihtunut viikonlopun aikana muutaman otteeseen ja kotipihan lisäksi myös Porvoon vanhan kaupungin terasseja on tullut kulutettua pariin otteeseen. Kaikki viikonlopun ateriat on syöty ulkona ja kylmä valkkari on maistunut auringon paahtaessa yhtä hyvältä kuin ennenkin. Vaatetuksena ovat toimineet erilaiset rennot kesämekot ja iho on saanut parissa päivässä jo melko kivan kesäisen värin – ihana fiilis ja mikä parasta: koko kesä on oikeastaan vielä edessä!

Sanomattakin selvää, että tämä viikonloppu on ollut jälleen kerran mitä parhain ja siitä kiitos ihanille seuralaisille sekä täydelliselle säälle. Ei omaa pihaa voita kyllä näillä keleillä oikein mikään! ♥

Toivottavasti tekin olette viikonlopun aikana päässeet nauttimaan auringosta oikein kunnolla!

Aurinkoista ja energistä alkavaa uutta viikkoa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maija 20 toukokuun, 2019 at 9:12 am

  Moikka! Ihanat, kesäiset kuvat🌺 ja viikonloppukin kuulostaa mainiolta! Saanko kysyä, mitkä kasvit ovat nuo isossa ruukussa olevat viherkasvit?🌱

  • Reply Janni 20 toukokuun, 2019 at 9:43 am

   Kiiiitos Maija 🙂 Kyseessä Kanarianpalmut! 🙂

 • Reply ida ihana 21 toukokuun, 2019 at 6:07 am

  Kyllä nautin!:) Viikonloppuna käytiin Stockmann roofin terassilla ja syötiin jätskit merenrannalla penkillä. Eilen söin siskon kanssa lounassalaatit terassilla, ja sen jälkeen oltiin puistossa istuskelemassa. Ihan parasta ja ihanaa ajatella, että koko kesä vielä edessä!!:)

  Kiitos postauksesta ja kivaa viikkoa!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 21 toukokuun, 2019 at 9:40 am

   Oi että, kuulostaapa ihanalta – täytyy joku päivä ehdottomasti käydä siellä Stockan terassilla! Kivaa ja aurinkoista viikkoa myös sinne! 🙂

  Leave a Reply