MAANANTAI

20 toukokuun, 2019

Tämä maanantaiaamu on lähtenyt liikkeelle erinäisiä asioita hoidellessa ja äsken tulin takaisin kotiin, sillä Joonas oli varannut meille ilmalämpöpumpun huollon. Nyt olen tässä kotosalla koneen ääressä ainakin sen ajan, että huoltohommat saadaan hoidettua ja sen jälkeen meillä on vielä edessä kuvauspäivä Xenian kanssa. Alkuillasta suuntaan kohti Kirkkonummea noutamaan Torista bongaamani rottinkituolit, jotka ovat täydellinen lisä meidän terassille. Samalla ajattelin käydä myös kylässä Kirkkonummella asuvan ystäväni luona, kun kerran sinne päin muutenkin olen menossa. Melko toiminnan täyteinen päivä siis luvassa, mutta ihanaa päästä aloittamaan uusi viikko kivoissa merkeissä!

Nämä tämän postauksen kuvat ovat peräisin jo melkein viikon takaan, jolloin aurinko kyllä paistoi, mutta lämpöasteeet olivat reippaasti kahdenkymmenen alapuolella. Nyt tällä hetkellä nahkahousut saattaisivat olla hieman tukala valinta, mutta eiköhän niillekin tässä pian taas tule käyttöä!

bleiseri Weekday // t-paita Zara // housut H&M (vanhat) // kengät Superga // laukku DKNY

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply