JUHLIEN TÄYTEINEN VIIKONLOPPU

24 toukokuun, 2019

Syreenipensaiden tuoksu on varmasti yksi suosikeistani koko maailmassa. Se tuo mieleeni alkukesän, mökin sekä juhannuksen – ja nämä kolme asiaa ovat myös todella lähellä sydäntäni. Upeita kukkivia syreenipensaita on ainakin nyt täällä Porvoossa joka kulmalla ja ne ovat ihana kesännmerkki, vaikka sää nyt kylmenikin melko roimasti. Onneksi siitä huolimatta voi nauttia valoisuudesta, vihreydestä ja kesään heräilevästä luonnosta. Eiköhän se lämpökin vielä palaa!

Minulla on todella juhlien täyteinen viikonloppu edessä; on ystävien lasten synttäreitä, ystävien hääjuhlat sekä tänään pidemmän kaavan ravintolaillallinen Joonaksen parin viikon takaisten synttäreiden kunniaksi. Tuleepahan ainakin nähtyä kasapäin kavereita ja ainoa huolen aihe onkin, että mitähän hittoa meinaan pukea päälleni… En ole miettinyt tätä aspektia vielä ollenkaan, mutta toisaalta olen kuitenkin luottavaisin mielin sen suhteen, että eiköhän tuolta omasta kaapista jotain kivaa löydy!

neule North Outdoor // hame Weekday // kengät Timberland // laukku Marimekko

Ihanaa viikonloppua!

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Kristiina 28 toukokuun, 2019 at 6:52 pm

    Saanko kysyä mikä koko sulla on tästä hameesta? 🙂 ihana!

    • Reply Janni 28 toukokuun, 2019 at 9:32 pm

      Tottakai! Mulla on 38 😊

    Leave a Reply