KOFEIINIÖVERIT

27 toukokuun, 2019

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, niin minun viikonloppuni oli jo entuudestaan täynnä juhlia, mutta eilinen ilta antoi tietenkin vielä lisää juhlan aihetta, kun Suomi nappasi jääkiekon MM-kultaa. En itse yleensä edes seuraa koko lätkää, mutta jostain syystä eilinen peli tuli kuitenkin katsottua ja kyllähän tuo Suomen voitto sai itsellenikin hymyn huulille. Itse pelin jälkeen jumituin vielä ainakin pariksi tunniksi puhelimen ruudun äärelle seuraamaan somen välityksellä suomalaisten juhlintaa ja riemua. Lätkä ei sinänsä herätä minussa itsessäni kovinkaan suuria tunteita, mutta arvostan sen positiivista ja kansaa yhdistävää voimaa, joka eilen kipusi taas ylimmilleen. Tuli jotenkin niin hyvä mieli, kun jengi lauloi julkisissa kulkuvälineissä yhteen ääneen  ja heitteli yläfemmoja kaduilla. Niistä suihkulähteissä alasti pulikoivista ja liikennevalotoppiin kiipeilevistä kansalaisista en ehkä kuitenkaan voi sanoa samaa… mikä siinä julkisessa alastomuudessa, erikoisiin paikkoihin kiipeilyssä ja suihkulähteissä läträämisessä voikaan niin kovasti viehättää! Tänään vietin päivän Helsingissä ja myönnettäköön, että illan kultajuhlille jääminen olisi kyllä vähän poltellut mielessä. Pakko oli kuitenkin suunnata ajoissa kotiin Jetiä lenkittämään ja lisäksi mulla on ihan kiitettävä määrä duunia puskettavasti tälle viikolle!

Nämä kuvat ovat peräisin viime viikon loppupuolelta, eikä näistä onneksi välity ollenkaan se fakta, että olin kuvaushetkellä melko huonovointinen kofeiiniövereiden seurauksena. Olo meni oikeasti aika huonoksi ja kotona käperryin pariksi tunniksi peiton alle. Eipä ole pitkään aikaan tullut kyseistä olotilaa koettua!

Olitteko te eilen illalla/yöllä juhlistamassa Suomen MM-kultaa? Tai sitten tänään illalla kultajuhlissa? 

Iltajuhliin oli tulossa ihan huippuesiintyjiäkin, joiden takia harmittaa erityisesti, että en itse pystynyt jäämään Helsinkiin juhlimaan!

 

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sinneliina 31 toukokuun, 2019 at 9:59 am

  Moikka! Kiinnostaisi, minkä malliset (numerosarja tms.) nämä kuvissa näkyvät Dr Martensit ovat? 🙂 Omani alkavat olla sen verran loppuunkäytetyt, että uusien hankinta on pian edessä, ja tämä malli näyttää tosi hyvältä.

  • Reply Janni 31 toukokuun, 2019 at 4:04 pm

   Moikka, Pascal on tämä malli! 🙂

   • Reply Sinneliina 3 kesäkuun, 2019 at 9:43 am

    OK, kiitos, täytyy tutkailla! Noi mun omatkin taitaa olla jotkut Pascalit (1460), mutta nämä sun näyttää aavistuksen sirommilta… Pitää käydä sovittelemassa 🙂

  Leave a Reply