UUDESSA MEKOSSA

29 toukokuun, 2019

Viime viikon perjantaina kävimme vihdoin Joonaksen kanssa syömässä ravintola Orassa, jonne olin saanut työkavereiltani lahjakortin läksiäisisteni kunniaksi jo kuukausia sitten. Olimme odottaneet sopivaa tilaisuutta ja nyt se vihdoin koitti, kun juhlistimme ravintolaillallisella samalla myös Joonaksen parin viikon takaisia syntymäpäiviä. Ora täytti kaikki odotuksemme ja se taisi nousta meidän molempien ravintolakokemuksien listan kiistattomalle kärkisijalle. Aivan mahdottoman upea menu mukaili täydellisesti kauden tarjontaa ja maut olivat hyvin suomalaisia. Jokainen annos oli toistaan parempi ja palvelu oli rentoa, inspiroivaa sekä luonnollista. Pienessä ravintolassa oli aivan ihanan lämmin sekä intiimi tunnelma ja oli huippua tarkkailla kokkien työskentelyä avoimessa keittiössä. Arvosanaksi antaisin täyden kympin ja Oraan on ehdottomasti päästävä vielä uudelleen!

Minulla oli tuona iltana päälläni uusi mekko, joka on peräisin Marimekon tämän kesän mallistosta. En löytänyt tätä klassisella Piccolo-kuosilla varustettua mekkoa myymälöistä, joten päädyin tilaamaan sen Marimekon nettikaupasta. Se saapui perille parissa päivässä ja oli juuri niin ihana sekä monikäyttöinen kuin olin osannut odottaakin. Ainoana miinuksena tuo herkästi ryppyyntyvä popliinikangas, mutta en ajatellut antaa pienien ryppyjen haitata tällaisessa rennossa mekossa. Tämä tulee varmasti tänä kesänä kovaan käyttöön!

nahkatakki second hand // mekko Marimekko // bootsit Bronx // laukku Markberg

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply