TAAS JUHLITAAN

1 kesäkuun, 2019

Tänään on varmasti superkiva päivä edessä ja tämä heti aamusta asti porottava aurinko vain vahvistaa fiilistä. Tänään juhlitaan taas ja vuorossa on yhden parhaan ystäväni kolmekymppiset Kotkassa. Valvoin eilen ihan liian myöhään ja värjäilin vielä hiuksiani joskus yömyöhään, mutta siitä huolimatta fiilis on tällä hetkellä superhyvä ja pirteä. Tulin äsken suihkusta ja nyt tätä postausta kirjotellessani istun parhaillaan keittiön pöydän ääressä aamiaisen sekä kahvin kera. Kohta lähdetään Jetin kanssa lenkille ja sen jälkeen pitäisi alkaa miettiä illan vaatteita sekä alkaa pakkaamaan. Pk-seudulta tulevat ystäväni nappaavat minut tänään matkan varrelta samalla kyydillä Kotkaan ja kyyti tulee varmaankin jossain reilun kolmen tunnin päästä. Aikaa on siis vielä hyvin, mutta sanokaa mun sanoneen, että kohta mulla on taas ihan tajuton kiire. Itselleni tuottaa joka kerta hankaluuksia noudattaa tällaisia vapaapäivien aikatauluja, mutta eiköhän sitä päästä kuitenkin ihan ajallaan lähtemään. Juhlat pidetään ihan älyttömän ihanassa miljöössä Kotkassa meren rannalla ja samassa paikassa juhlittiin muun muassa ystäviemme häitä muutama vuosi sitten! ♥

trenssi UFF // t-paita Zara //farkut Vintage Levi´s // kengät Vans // laukku Björn Borg

IHANAA VIIKONLOPPUA MYÖS TEILLE KAIKILLE!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply