PUHELINKUVIA PARIN VIIKON AJALTA

3 kesäkuun, 2019

Kuten otsikko jo kertookin, niin luvassa sekalainen sarja kuvia puhelimen muistista viime viikkojen ajalta. Osa kuvista on saattanut jo vilahtaakin jossain IG-stooreissa, mutta tässä nyt pieni koonti viimeisen parin viikon ajalta. Tykkään itse tosi paljon muiden blogeissa näistä aina hieman rennommalla otteella otetuista puhelinkuvista, mutta en muista itse tehneeni tällaista postausta aikoihin. Toivottavasti tekin tykkäätte! ♥

Hellepäivän asu parin viikon takaa. Olin etsinyt tuollaista rentoa neulemekkoa ties miten kauan ja nyt tänä keväänä löysin Zarasta melko täydellisen.  //  Viime aikoina on tullut käytyä Kotkassa melko tiheästi, kun on ollut kaikenmaailman juhlia siellä suunnilla. Tämä kuva on vanhempieni olohuoneen nurkkauksesta.. voitte miettiä, mistä olen perinyt intohimoni erilaisiin sisustustyynyihin. 😀

Sunnuntain löhöilyä omalla pihalla. Joonas oli juuri palannut poikien mökkiviikonlopulta ja oli vähän reissusta ryytynyt. // Viime viikkoinen toimisto-/kuvauspäivä Saralla ja Hey Poken ihanat lohibowlit!

Kotitoimisto tulee siirrettyä pihalle aina, kun vain sää sallii ja assarikin viihtyy uusilla rottinkituoleilla!

Ei kovin esteettinen annos, mutta hyvin tyypillinen viime aikojen kotisafka: lehtikaalia, falafelejä, tsatsikia, halloumia, hummusta ja mummonkurkkuja.  //  Selfie, jonka lähetin kaverille selvittyäni kofiiniövereistä (:-D), joista mainitsinkin toissa viikolla yhdessä blogipostauksessa!

Xenialle lähettämäni kuva, kun bongasin Porvoon Cittarissa alessa olleet terassihortensiat ja ostin tietenkin kaksin kappalein (toistaiseksi ovat pysyneet hengissä)  //  Oman pihan fiilistelyä ja tykkään muuten ihan älyttömästi tuosta uudesta matosta, jonka hommasimme terassille!

Toissa viikolla kävimme illallisella Huvilakadun Ravintola Orassa. Nämä värikkäät vanhat talot ovat vaan niin kauniita.  //  Ja päällä oli ensimmäistä kertaa se Marimekon uusi mekko, josta löytyy asupostauskin täällä.

Mulla kerkesi mennä muutama viikko niin, että en käynyt lenkillä tai treenaamassa mitään muutakaan, mutta viime viikolla lenkit palasivat taas takaisin iltarutiineihin ja hyvä niin!!

Näihin lenkkimaisemiin ei ihan heti kyllästy ♥ Mulla on ollut sinänsä onnea, että olen koko elämäni asunut lähes aina ihan mahtavien lenkkireittien äärellä!

Toissa viikonloppuna juhlittiin ystävien häitä Kotkassa. Päälle valikoitui viime kesänä ostettu Veromodan kietaisumekko, jonka mallista tykkään ihan superpaljon!

Ja samana viikonloppuna sunnuntaina juhlittiin ystäväni tytön 3v synttäreitä. Käytiin keräämässä synttärisankarille kukkakimppu pienessä vesisateessa ennen juhlia.  //  Synttärisankarilla oli sen verran meno päällä koko ajan, että yhtäkään kuvaa ei jäänyt talteen. Juhlakalun veljellä ei vielä toistaiseksi ole niin kova vauhti. ♥

Lauantaina lähdössä (jälleen) kohti Kotkaa ja tällä kertaa vuorossa ystävän synttärit. Päällä taas tuo yksi parhaista ostoksistani vähään aikaan eli tietty Barcelonasta ostettu pellavamekko!   //  Takapenkillä mua odotti tällainen ihana pieni seuralainen ♥

Ja illalla juhlittiin Hannaa aivan ihanassa ympäristössä meren ääreellä. Juhlat olivat ihan älyttömän ihanat ja hauskaa riitti aamuyöhön asti. Taas sai viikonlopun aikana tuntea ihan mieletöntä kiitollisuutta omista ystävistä ♥

Tänään katettiin pöytä ulos kunnolla ensimmäistä kertaa tänä kesänä ja grillailtiin kotona. Olipa onni, että en ollut sopinut mitään kummempia menoja tälle päivälle ja sain vielä rauhassa kotona palautua viikonlopun meiningeistä. Huomenna onkin sitten taas menoa Helsingissä ja viikko lähtee kunnolla käyntiin!

 

– Janni

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Niina 3 kesäkuun, 2019 at 6:57 pm

  Moi! kivoja kuvia ja etenkin asunnosta! mistä sohvapöytä mahtaa olla peräisin? 🙂

 • Reply Janni 3 kesäkuun, 2019 at 8:52 pm

  Kyseinen kuva on tosiaan lapsuudenkodistani. Sohvapöydän äitini on ostanut Porvoon Sasu’s Playhouse myymälästä ☺️

 • Reply Pia 3 kesäkuun, 2019 at 10:13 pm

  Mistä ihana terassin matto? Kiitos!

  • Reply Janni 3 kesäkuun, 2019 at 10:26 pm

   Jotexilta ☺️

 • Reply Mari 4 kesäkuun, 2019 at 8:56 am

  Mistä tuon valkoisen mekon kaverina olleet mustat kiilakorot? Ihanat!

  • Reply Janni 4 kesäkuun, 2019 at 9:34 am

   Kiiiitos! Se ei itseasiassa ole mekko vaan kaksi osainen hame ja toppi -setti 🙂 Se on valitettavasti jo useamman vuoden vanha Gina Tricotilta ja kengät on merkiltään Super Dry ja tilattu Zalandolta viime kesänä!

 • Reply Tarja 4 kesäkuun, 2019 at 8:59 am

  Ihana tuo valkoinen pitsimekko 😍😍

  • Reply Janni 4 kesäkuun, 2019 at 9:32 am

   Kiitti!! <3 Siinä on itseasiassa mekko ja toppi!

 • Reply ida ihana 5 kesäkuun, 2019 at 8:09 am

  Mun mielestä nämä puhelinkuva-postaukset on aina tosi kivoja, tuntuu että niihin on jotenkin koottu kivasti aina hetkiä viime viikoilta 🙂
  Teidän kesän ”Kotitoimisto” eli terassi ja rottinkituolit näyttää näihin keleihin ihan täydellisiltä!!<3
  Toi Veromodan kietaisumekko on myös ihana!
  Kiitos postauksesta ja kivoja kesäpäiviä!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 5 kesäkuun, 2019 at 10:29 am

   Kiiitos sinulle ihanasta kommentista ja aurinkoisia kesäpäiviä myös sinne!! 🙂 🙂

 • Reply Elisa 25 elokuun, 2019 at 1:09 pm

  Moikka!
  Mitä puhelinta olet käyttänyt näihin kuviin ja mitä presettejä/filttereitä jos saa kysyä 🙂
  Niin upeita kuvia!!
  Täytyy lopuksi vielä sanoa, että en ole hetkeen blogissasi käynyt, mutta tunnut vieläkin osaavan homman yhtä tasokkaasti (tai jopa tasokkaammin) kuin vuosia sitten!
  Kuvaamaan sut on luotu

  • Reply Janni 25 elokuun, 2019 at 8:31 pm

   Moikka, puhelin on Huawei P30 ja käytän VSCO filttereitä 🙂 Iso kiitos ja mahtavaa, että löysit tiesti tänne takaisin! Kivaa alkusyksyä sinne 🙂

  Leave a Reply