ENERGIAT VÄHISSÄ

5 kesäkuun, 2019

Onpahan ollut kerrassaan tahmea viikon aloitus. Nukuin superhuonosti sunnuntain ja maanantain välisen yön, mutta ajattelin sen olevan täysin normaalia viikonlopun juhlintojen jälkimaininkia. Nyt kuitenkin myös kaksi seuraavakin yötä on menty vain huonompaan suuntaan ja viime ”yönä” sain unta vasta kuuden jälkeen aamulla. En tiedä yhtään, että mistä hemmetistä tällainen voi nyt johtua, mutta toivon vain, että unirytmi palailee pian normaaliksi. Nyt alkaa nimittäin jo olla energiat aika vähissä ja jouduin tänään aamulla perumaan yhden superhauskalta vaikuttaneen pressitapahtumankin, kun kyse olisi ollut sporttimeiningeistä ja näillä fiiliksillä ei pahemmin olisi lähdetty rehkimään. Inhotti ihan älyttömästi tällainen viime hetken peruminen, mutta tällä hetkellä ahdistaisi ajatuskin treenaamisesta tuolla helteessä – niin harmi!!

Toivottavasti fiilis tästä pikkuhiljaa vähän piristyy, sillä työstettävänä olisi tälle päivälle muutamat raportitikin ja niiden teko olisi varmasti huomattavasti helpompaa, jos ei olisi silmät aivan ristissä. Taidan ottaa nyt ison kupin kahvia ja katsoa, jospa sen voimalla tämä päivä lähtisi uuteen nousuun!

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kride 7 kesäkuun, 2019 at 4:58 am

    Täällä toinen joka myös kärsinyt koko viikon huonosti nukutuista öistä 😣 eiköhän se kuitenkin ole ohimenevää.Ihanaa viikonloppua 🤗

    • Reply Janni 7 kesäkuun, 2019 at 1:43 pm

      Toivotaan todellakin! 🙂 Mulla itsellä helpotti ainakin onneksi ja viime yö meni jo normaalisti. Toivottavasti sullakin helpottaa pian! Ihanaa viikonloppua 🙂

    Leave a Reply