NYT SAA NAUTTIA

9 kesäkuun, 2019

Onpa ollut kerrassaan I-HA-NA viikonloppu! Hieman hankalan viikon päätteeksi nämä rennot pari päivää olivat paras mahdollinen palkinto ja unirytmikin on palannut taas normaaliksi. Koko viikonloppu on tullut vietettyä käytännössä ulkona – ollaan grillattu, paistateltu päivää auringon paahteessa, tehty vähän pihahommia, pelattu terassilla yatzya ja syöty päivän jokainen ateria aamiaisesta iltapalaan ulkona. Suomen kesä on kyllä maailman paras, vaikkakin harmillisen lyhyt – silti en vaihtaisi tätä mihinkään! ♥

Pelkkää aurinkoa ei ole kuitenkaan viikonlopun aikana saatu, sillä eilen yöllä ystäväni synttärijuhlista Kotkasta kotiin ajellessani minut yllätti sellainen ukkosmyrsky, että piti pysähtyä Loviisan kohdalle huoltoaseman pihaan odottelemaan kelin laantumista. Moottoritiellä ei nimittäin meinannut nähdä enää eteensä ja koko tie suoraan sanoen lainehti sadevedestä. Noin kymmenen minuutin verran istuskelin autossa Nesteen pihalla, kunnes pääsin taas jatkamaan matkaa!

Tässä iso kasa kuvia perjantailta, kun vietettiin Joonaksen kanssa kahdestaan grilli-iltaa kotona – olen varma, että näitä kuvia tulee ensi talvena katseltua melkoisella haikeudella, mutta onneksi nyt saa nauttia! ♥

Toivottavasti teilläkin on ollut hauska viikonloppu!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply