IHANIA KESÄMEKKOJA

10 kesäkuun, 2019

Kaikki linkit mainoslinkkejä. 

On ollut maailman ihaninta kulkea jo toista viikkoa kaikissa ihanissa kesävaatteissa päivittäin. Suomen kesä on ehdottomasti pukeutumisen parasta aikaa ainakin itselleni, sillä rakastan helppoa ja rentoa kesäpukeutumista. Ennen ihan ehdoton suosikkivaatteni oli kesäisin perinteiset Leviksen farkkushortsit, mutta tänä päivänä kaikki kevyet kesämekot ovat ehdottomasti ajaneet farkkushortsien edelle. Lämpiminä päivinä suosin ilmavia mekkoja, jotka saa asusteita vaihtamalla muunneltua helposti sopimaan niin arkeen kuin vähän juhlavampaankin tilaisuuteen.

Olen saanut viime aikoina erityisesti Instagramin puolella paljon kyselyitä päälläni vilahtaneista mekoista ja ajattelinkin nyt jakaa muutamia omia suosikkejani Other Storiesin tämän hetken valikoimasta. Näistä kaikista näytti olevan vielä mukavasti kokoja jäljellä ja vitsit, että näiden selailu olikin petollista. Olisi nimittäin tehnyt mieli itse klikkailla ostoskoriin yhtä sun toista, mutta ainakin toistaiseksi pidin oman pintani, sillä tällä hetkellä itselläni ei polttavaa tarvetta uusille kesämekoille. Ehkäpä kuitenkin jollakin teistä olisi kaapissa kesämekon mentävä kolo ja siinä tapauksessa näistä omien lemppareideni listauksesta saattaa irrota ideoita/inspiraatiota!

1. leopardimekko   2. off-shoulder mekko   3. musta paitamekko

4. pitkä leopardimekko    5. ruskea pallomekko    6. keltamusta kukkamekko

7. vaalea juhlamekko    8. v-aukkoinen kukkamekko    9. keltainen röyhelömekko

10. valkoinen pitkä mekko    11. musta pallomekko    12. valkoinen lyhyt mekko

13. kevyt kukkamekko    14. valkoinen pellavamekko    15. ruskea pilkkumekko

Koko Other Storiesin kesämalliston löydätte täältä!

Millaiset kesämekot ovat teidän lemppareita?

Omat suosikkejani ovat ehdottomasti kaikki perinteiset kukkamekot sekä valkoiset hellemekot, mutta tällä hetkellä myös pilkut/pallot kiinnostavat. Ehdoton pääkriteerini on kuitenkin mekon monikäyttöisyys sekä muunneltavuus erilaisiin tilaisuuksiin!

 

– Janni

1 Comment

  • Reply ida ihana 11 kesäkuun, 2019 at 9:45 am

    Ihania mekkoja!:) Mä olen suurimman osan vuodesta mekko päällä, talvella alle legginssit tai paksummat sukkahousut ja kesällä sitten ilman 😀 5, 7 ja 13 on näistä mun lemppareita <3
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Leave a Reply