RAIKASTA VALKOISTA JA KHAKINVIRHEÄÄ

13 kesäkuun, 2019

Mikään vaate ei ole pitkään aikaan herättänyt yhtä suurta kysymystulvaa kuin tämä mekko, joka minulla on päälläni näissä tämän postauksen kuvissa. Julkaisin asusta kuvan jo maanantaina Instagramissa ja todella moni oli kiinnostunut mekon alkuperästä. Eikä se mikään ihme ole, sillä menin itsekin ihastumaan tämän mekon malliin ja materiaaliin sen verran palavasti, että se löytyy nyt minulta jopa kahdessa eri värissä. Mekko on tosiaan peräisin Asokselta ja tilattu jo varmaan pari kuukautta sitten, mutta omaksi ja kaikkien kyselijöiden iloksi huomasin sen olevan mallistosta edelleen. Mikäli siis kiinnostaa, niin se löytyy täältä (mainoslinkki)!

Raikas valkoinen ja khakinvihreä ovat kyllä melko lyömätön väri yhdistelmä!

mekko Asos (täällä) // takki H&M // kengät Superga

Kuvat: Kaisa Turunen

– Janni

4 Comments

 • Reply Nimetön 15 kesäkuun, 2019 at 11:13 pm

  Mikä koko sinulla on? Uskoisin olevani aikalailla samankokoinen, mutta en tiedä tilaisinko 36 vai 38..

  • Reply Janni 16 kesäkuun, 2019 at 7:14 am

   Mulla koko 36 ☺️

 • Reply Nimetön 17 kesäkuun, 2019 at 3:30 pm

  Tilasin 36-kokoisen, toivottavasti hihat eivät jää lyhyiksi kun olen viitisen senttiä pidempi. Isommassa pelkäsin kaula-aukon jäävän liian löysäksi ja se on epämukavinta mitä tiedän .. Eikä jaksaisi palautusrumbaa 😀

  • Reply Janni 17 kesäkuun, 2019 at 4:45 pm

   Pidän peukkuja! 🙂

  Leave a Reply