HYVÄLLÄ ENERGIALLA UUTEEN VIIKKOON

17 kesäkuun, 2019

Viime viikko oli kaikin puolin ihana ja jotenkin sen voimalla tuntui superhyvältä aloittaa tänään uusi viikko. Viikon aikana tuli nähtyä paljon ystäviä, työhommat rullasivat ja muutenkin oli hyvä fiilis. Eilen sunnuntaina viikonloppu huipentui vielä rakkaan ystäväni vauvajuhlien merkeissä, joita juhlistimme mahtavalla porukalla. Olimme onnistuneet pitämään juhlat yllätyksenä tulevalle äidille aina H-hetkeen asti ja kyllä hän taisi olla melko ällikällä lyöty, kun juoni lopulta paljastui. Juhlat pidettiin toisen ystävämme luona Kotkassa ja eiliselle sattui vielä niin upea sääkin, että oli ihana istuskella ulkona. Olimme kehitelleet kivaa rentoa ohjelmaa, pientä syötävää ja juhlat onnistuivat kaikin puolin ihanasti. Nyt jäädään vain sitten odottelemaan pikkuisen tuloa maailmaan – aina yhtä jännää ja ihanaa, että lähipiiri täydentyy taas yhdellä! ♥

Tänään onkin sitten tullut istuttua suurimmaksi osaksi koneen ääressä, vaikka kävin myös päivällä hoitamassa muutamia asioita Helsingissä. Tämän viikon aikataulu näyttää melko rennolta ja kalenterissa on vain pari tapaamista, parit kuvaustreffit ja ystävien näkemistä – ihanaa. Toki koneen ääressä riittää hommia, mutta töitä tulee varmasti tehtyä hyvin pitkälti kotoa käsin. Havahduin eilen kunnolla myös siihen, että juhannusaattokin todella on jo nyt tämän viikon perjantaina. Miten nämä viikot vierivät tällaista kyytiä? Meillä ei ole juhannuksen varalle tänäkään vuonna mitään suuria suunnitelmia – ollaan ehkä ihan vain kotona ja tähän tulee mahdollisesti muutamia ystäviämmekin juhannusta viettämään!

paita H&M // hame Weekday // kengät Superga

kuvat: Kaisa Turunen

– Janni

No Comments

Leave a Reply