KEVYEMPIÄ GRILLIHERKKUJA

18 kesäkuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: APETIT

Meidän taloudessamme grilli kuumenee kesäisin useamman kerran viikossa ja grilliruoka on mielestäni ehdottomasti yksi kesän parhaimpia nautintoja. Yhdistän grilliruoan tuoksun vahvasti kesään ja ulkona syöty ruoka vain yksinkertaisesti maistuu aina himpun verran paremmalta. Monella nousee grilliruoasta ensimmäisenä vahvasti mieleen raskaat ja rasvaiset herkut, mutta meidän grillissä paistuu arkena suurimmaksi osaksi tuoreita kasviksia ja niiden lisäksi usein halloumijuustoa, kalaa tai kanaa – eli melko kevyellä ja terveellisellä linjalla mennään ja grilliruoan ei aina tarvitse tarkoittaa sitä rasvaista mättöä!

Viime viikolla testailimme ensimmäistä kertaa Apetit Tuorekset-sarjan uusinta tulokasta nimeltään Grillisuosikit. Paketti sisältää perinteisiä grillikasviksia; herkkusieniä, porkkanaa ja eri värisiä paprikoita valmiiksi pilkottuna – nam. Nämä paistuivat grillin parilalla helposti sekä nopeasti ja Tuorekset-sarjan muut tuotteet olivatkin meille jo entuudestaan tuttuja. Näiden valtti on ehdottomasti nopeus sekä helppous arjessa!

Miksi valita Apetit Tuorekset:

– Tuoreksien avulla saa kätevästi lisättyä kasviksia jokaiselle arkiaterialle

– Valmiiksi pestyt ja pilkotut kasvikset nopeuttavat ruoanlaittoa

– Hyvät annoskoot vähentävät parhaassa tapauksessa ruokahävikkiä, kun eri kasviksien ja vihannesten jämät eivät jää pyörimään jääkaappiin

– Tuorekset voi joko kypsentää tai napostella myös sellaisenaan suoraan paketista

– 75% kierrätettävä muovipakkaus

– Kaupoista löytyy monipuolinen valikoima erilaisia vihannessekoituksia: jopa 14 erilaista Tuorekset-pakkausta

– Helppo ottaa kesällä esimerkiksi mökille mukaan ( Mahtava lisä myös juhannuksen menuun!!)

Sunnuntaina grillasimme Tuorekset Grillisuosikkien lisäksi ahvenfileitä, halloumijuustoa sekä parsaa ja kukkakaalia. Kevyen, mutta maukkaan grilliaterian maut sointuivat ihan täydellisesti yhteen ja Tuorekset olivat loistava lisuke kalan kanssa. Vinkkinä haluan sanoa, että pieneksi pilkottujen Tuoreksien kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei niitä paista yli. Ne paistuvat nimittäin todella nopeasti (noin. 5 min) ja mielestäni kasviksissa pitää kypsennyksenkin jälkeen olla rapeutta sekä purutuntumaa.

Tuorekset tulevat saamaan kesän aikana uuden ulkoasun ja uudet freshit pakkaukset saattavat ilmestyä kauppoihin jo nyt juhannusviikolla. Apetit Tuorekset Grillisuosikit löydät kaupoista tietenkin sieltä, mistä muutkin tuoreet kasvikset eli hevi-osastolta!

Mikä on teidän mielestä paras grilliherkku kesäisin?

Apetit Tuorekset-tuotesarjaan pääsette tutustumaan tarkemmin täällä!

 

– Janni

2 Comments

 • Reply ida ihana 18 kesäkuun, 2019 at 10:43 am

  Noi apetitin tuorekset on oikeasti hyvä idea ja helpotus arkeen, ja maistuukin hyviltä!:)
  Mukavia kesäpäviä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 18 kesäkuun, 2019 at 3:11 pm

   Samaa mieltä!! Ja kiitos samoin sinne!! :)<3

  Leave a Reply