IHANA KESKIKESÄN JUHLA

20 kesäkuun, 2019

Juhannus saattaa olla suosikkini kaikkien juhlapyhien joukosta. Siihen kiteytyy niin paljon omaa sydäntäni lähellä olevia asioita, joista nyt suurimpana tietenkin pääteema eli KESÄ ♥ Juhannus tuo mieleen monia ihania kesämuistoja ja pieniä perinteitä aina lapsuudestani asti. Keskikesän juhlaan ei myöskään ainakaan omalta osaltani liity olleenkaan vastaavia paineita, mitä saatetaan kokea muiden juhlapyhien kohdalla, kun on olisi muka pakko keksiä jotain mieletöntä tekemistä. Minulle juhannus on  aina merkinnyt rentoutumista, hyvää ruokaa ja ajanviettoa läheisten kanssa. Ei ole sinänsä väliä, että missä juhannukseni vietän, kunhan saan viettää aikaa ulkona ja nauttia perheen sekä ystävien seurasta!

Omaan juhannukseeni kuuluu varmasti paljon samanlaisia perinteitä kuin monen muunkin; hyvää ruokaa, kukkaseppeleiden sekä -kimppujen väsäämistä, mansikoita, kuohuvaa juomaa, saunomista vihtojen kera, suomimusiikin fiilistelyä sekä sanaristikoiden pähkäilyä. Tänä vuonna kaikki edellä mainittu taitaakin mahtavasti toteutua, kun vietämme juhannusta kotonamme muutamien ystäviemme seurassa. Säätiedotuskin lupailee ainakin toistaiseksi upeaa säätä Porvoon seudulle – prosecco odottelee jo kylmässä, terassi on laitettu kuntoon ja sanaristikot odottavat täyttäjiä!

Tämän postauksen kuvat on räpsitty eilen kauniissa ilta-auringossa, kun kävin siskoni luona Pyhtäällä. Siellä vasta onkin mielettömät tilukset, kuten kuvistakin varmasti välittyy. Pihapiiri on hulppean kokoinen ja asustaapa siellä kesän ajan myös viisi lammastakin, joiden kanssa pääsin tekemään tuttavuutta eilen. Ihan mahtavia veijareita ja enpä ole aikaisemmin tiennyt, että lampaat voivat olla noinkin seurallisia! ♥

Ihanaa juhannusta teille jokaiselle ♥ Nautiskelkaa ja rentoutukaa parhaanne mukaan!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Terhi 21 kesäkuun, 2019 at 5:18 am

    Ihania kuvia!! 🐑 💕

    • Reply Janni 23 kesäkuun, 2019 at 5:34 pm

      Kiiiitos <3 <3

    Leave a Reply