JUHANNUS KUVINA

23 kesäkuun, 2019

Juhannus on nyt takanapäin ja kaikki sujui juuri niin ihanan rennolla otteella, kuin olin uskaltanut suunnitella ja toivoakin. Juhannusaattona vietimme iltaa ystävien kesken tässä meillä Porvoossa ja sää ei olisi kyllä voinut enää upeampi olla. Otettiin aurinkoa, grillattiin superhyviä pulled pork burgereita, herkuteltiin pavlovalla, juotiin kuohuvaa, saunottiin, tehtiin seppeleitä ja hengailtiin ulkona myöhään yöhön. Mahtava seura ja mahtava juhannusaatto!

Lauantai kului myös rauhallisissa tunnelmissa kotona. Paistateltiin päivällä auringossa, tehtiin ristikoita terassipöydän ääressä. lueskeltiin lehtiä ja grillailtiin kasviksia sekä kalaa. Myöhemmin illalla lähdimme vielä käymään Jaalassa Joonaksen sukulaisia moikkaamassa mökillä ja myöhään illalla ajelimme ihania maalaismaisemia ihaillen takaisin kotiin.

Huomenna koittaa jälleen paluu arkeen, mutta hommat luultavasti rauhoittuvat nyt jonkin verran kesän ajaksi. Ihan kunnon lomaa en tule missään vaiheessa pitämään ja toistaiseksi emme ole suunnitelleet kesälle mitään reissuakaan, mutta odotan kyllä innolla tiedossa olevaan rauhallisempaa ajanjaksoa. Joonas aloittaa loman ensi viikon jälkeen ja on ihanaa päästä duunailemaan kaikkea yhdessä. Mulla olisi haaveena joku pieni roadtrip täällä kotimaassa, mutta saa nähdä, että saadaanko sellainen toteutettua!

Tässä vielä fiilistelyä viikonlopulta kuvien muodossa..

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply