PÄIVÄRETKI HANKOON

24 kesäkuun, 2019

Heräsin tänään aamulla jo aikaisin ja hoidin heti muutamia rästihommia pois aamukahvin ja koneen äärellä – kokosin tositteita kirjanpitäjälle, tein yhden raportin ja laskutin sekä maksoin laskuja. Päivästä vaikutti olevan tulossa sen verran upea, että päätin jättää loput hommat illemmalle ja keksiä päiväksi jotain kivaa tekemistä, kun poikaystäväkin oli poikkeuksellisesti kotona. Ehdotin extempore päiväreissua Hankoon ja vajaan tunnin päästä olimmekin jo matkalla. Kävin viime kesänä vasta ensimmäisen kerran kyseisessä kaupungissa ja ihastuin heti, vaikka reissullemme sattuikin silloin varmaan koko viime kesän huonoin keli – oli kylmää, harmaata ja vettä satoi. Nyt saimme nautiskella Hangosta ihanassa auringonpaisteessa, vaikka tuulen puuskat meinasivatkin ajoittain meren äärellä nostaa mekon helmat korviin. Kävimme syömässä lounaan herkullisessa saaristolaispöydässä ja muuten vain fiilistelimme satamaa, pieniä putiikkeja ja rantakallioita. Ihana päivä! ♥

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply ida ihana 25 kesäkuun, 2019 at 2:16 pm

  Hanko on ehdottomasti mun mielestä yksi Suomen upeimpia kesäkaupunkeja!<3 Viimeksi olin siellä vuosi sitten, ja kyllä kaipuu taas tänä kesänä olisi… Se rantakatu, kauniit huvilat, hiekkaranta ja "muumien uimakopit" ja ihanat ruokapaikat rannan lähiesyydessä ovat vain niin ihania!:) Tuntuu aina todella lomalta siellä.
  Kiitos taas ihanista muistoista ja kaunisita kuvista, jotka mieleeni tupsahtivat postauksestasi. Mukavia kesäpäiviä arjenkin keskelle!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 26 kesäkuun, 2019 at 8:39 am

   Kiiitos ihanasta kommentista ja totta puhut!! 🙂 Kivoja ja aurinkoisia kesäpäiviä myös sinne! <3

 • Reply Life with Satu 26 kesäkuun, 2019 at 8:22 am

  Ihanat kesäkuvat, Hankoon pitää kyllä kesän aikana päästä <3

  • Reply Janni 26 kesäkuun, 2019 at 8:38 am

   Kiiitos ja Hanko on kyllä ihana! <3

 • Reply Anette 26 kesäkuun, 2019 at 8:36 am

  Ihana mekko, onko mistä? 👍😊

  • Reply Janni 26 kesäkuun, 2019 at 8:38 am

   Ostin tuon pellavamekon Hangosta By Pias putiikista! 🙂 Kiiitos <3

  Leave a Reply